Op tijd goed verpakt geen problemen.

Geen problemen ervaren . Product was goed verpakt en de bezorging op tijd.

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Duidelijke site. Fijn dat de voorraad indicatie erbij staat! Gemakkelijk bestelproces en snel geleverd!

Snel en betrouwbaar

Ik bestel regelmatig producten voor mijn konijnen bij Konino. Altijd snelle verzending, en producten zijn zoals omschreven. Prijs-kwaliteitsverhouding is ook prima.

Super snelle service

Altijd een snelle service, goede prijs en vriendelijk personeel.

Snel geleverd voor een goede prijs

Heb al een paar keer besteld bij Konino, de levertijd is goed en de prijs concurrerend.

De goedkoopste voor mijn cavia's

Makkelijk bestellen, alleen zou er iets sneller geleverd kunnen worden. Maar misschien komt dat nu door de Corona...

was allemaal top

Ik heb besteld en het werd al de volgende dag geleverd. Helemaal goed.

Helemaal super

Na bestelling zijn de producten snel thuis. Ik had onlangs een vraag over mijn bestelling en kreeg binnen 10 minuten antwoord per mail, heel erg fijn!!

Altijd betrouwbaar en snel!

Ik bestel al jaren bij konino en word nooit teleurgesteld. Ze leveren snel, de basis producten zijn altijd aanwezig en ze zijn daarnaast relatief betaalbaar.

Duidelijk, makkelijk bestellen, voldoende keus

Bestellingen lopen tot nu toe altijd volgens verwachting. Duidelijk te zien hoeveel er nog op voorraad is, voldoende keus. Alleen voor Chipsi Super strooisel en Science Selective Grainfree moet ik naar een andere shop.

Ruim aanbod, snelle levering

Bestelling wed tiptop verzorgt afgelverd

Prima verzorgd

Ruime keuze in konijnenproducten

Groot assortiment, snelle levering. Heel fijn dat de verzendkosten minder worden, als je meer besteld. Klein minpunt: als een product tijdelijk uitverkocht is, kan het heel lang duren voordat het weer leverbaar is.

Ruim assortiment, goedkoop en keurig verzonden

Verzorgingsproducten voor mijn 2 knagers koop ik altijd van hetzelfde merk Supreme Selective. Dat is prijzig, maar bij Konino het voordeligst! Ik ben verkocht en raadt Konino bij iedereen aan.

Tecreden

Betrouwbaar en snel!

Zoals altijd een snelle goede levering van m'n bestelling!

Goede ervaring

Bedrijf komt zijn afspraken na, hebben leuke artikelen!

Leuke spullen, goede prijs en fijne communicatie

Wat speeltjes voor mijn konijn besteld en opgehaald. Goede service, niks op aan te merken.

Good service

Good service, good hay for guinea pigs. Reliable shop!

Snelle betrouwbare levering

Al verscheidene malen besteld, zeer tevreden.

Snelle levering, goed assortiment

Altijd goede ervaringen met dit bedrijf; snelle levering en een ruim assortiment. Ook de prijzen van bijvoorbeeld het konijnenvoer zijn zeer aantrekkelijk. Aanrader!

Een van de weinige webshops die nog 10kg verpakking Beaphar Care+ konijn in voorraad heeft. De volgende dag na een telefoontje direct geleverd.

Altijd goed geïnformeerd vanaf de bestelling

Zodra je besteld hebt krijg je overal duidelijke mails van. Bij problemen kun je persoonlijke mails sturen en krijg je netjes reactie terug. Ze doen nooit moeilijk en hebben vertrouwen in de klant.

Goede service en snel geleverd

Mijn vraag werd via de mail snel beantwoord. De levering ging ook voorspoedig.

Overwinningsplein 11

9728 GP Groningen