Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering. Er wordt wel gemeld dat het assortiment beperkt kan zijn, en af en toe is er sprake van een kwaliteitsprobleem. Klanten waarderen de vriendelijkheid en de snelle communicatie van de klantenservice. Over het geheel gezien zijn de ervaringen positief met enkele aandachtspunten voor variatie en consistentie.
Zeer snelle levering
6 March 2023
Silvia
Roermond
Duidelijk te zien hoeveel voorraad er is. En er wordt altijd naar afspraak geleverd.
4 March 2023
Jeremy
Veendam
Top, kwalitatief goed voer, gunstig geprijsd en supersnel geleverd.
26 February 2023
Monica
Hengelo
Altijd goede producten voor een goede prijs! Netjes geleverd en ons konijn is er erg blij mee!
24 February 2023
Nicole
Assen
Snelle levering en veel keus.
19 February 2023
Helma Hendriks
Gennep
De beste prijs voor mijn konijnenvoer!
15 February 2023
Karen Sassen
Sassenheim
Niks te klagen.
12 February 2023
Ruud
Arnhem
Veel keus en levering binnen 2 werkdagen.
5 February 2023
Corinda
Goes
Voor mijn konijnen eigen merk timothy hooi en reguliere hooi gekocht en zeer tevreden. Timothy hooi is/was niet het groen van bijv. bepaalde merken, maar de strengen zijn mooi lang (en zo eten de konijnen meer ;)). Reguliere ook heel mooi en de konijnen vonden het ook erg lekker. Enige nadeel is dat veel dingen op zijn. Verzenden gaat heel snel, alles wordt goed ingepakt en alles is vaak de volgende of de werkdag erna binnen.
5 February 2023
C.
Dordrecht
Heb altijd een goede ervaring met Konino. Het hooi dat ik hier bestel is inmiddels het enige hooi dat mijn konijn nog wilt eten!
31 January 2023
Mirjam
Benthuizen
Snelle levering, leuke producten
26 January 2023
Sjoukje
Vlaardingen
Snelle levering en een goede prijs
21 January 2023
Esther Wijkmans
Amsterdam
Snelle levering netjes verpakt
15 January 2023
Stephanie
Heemskerk
Levering vaak binnen 2 werkdagen, behalve als het druk is bij PostNL.
30 December 2022
Corinda
Goes
Super! Het wordt altijd zo snel Verzonden, heel blij mee
28 December 2022
Shanna
Den haag
Duidelijke website je kunt precies zien of je artikel nog pp voorraad is en bestelling snel geleverd.
25 December 2022
Linda
Zoetermeer
Zeer betrouwbaar, vriendelijk, altijd in orde
20 December 2022
Hester
Klimmen
gewoon de beste prijs en volgende dag levering, zonder poespas.
16 December 2022
Remko
Blaricum
Super snel geleverd en met leuke extra’s die ik niet eens had besteld. Ik ben er erg blij mee!
4 December 2022
Nienke
Zwolle
Snel besteld, goede communicatie en de konijnen zijn blij met het hooi
3 December 2022
M
V
Ik deed een kleine bestelling voor mijn konijnen en tot mijn verrassing kreeg ik een doos vol lekkers voor hun. Er zaten kleine lekkere cadeautjes bij! Super bedankt voor de goede zorgen!
30 November 2022
Marlous Stokreef
Dieren
21 November 2022
Ruud
Horsting
Snelle service, vriendelijke mensen, top producten, goede prijzen
18 November 2022
sandra
spijkenisse
Al enige tijd bestel ik al mijn benodigdheden voor mijn konijnen via Konino. Dit vervalt mij ontzettend goed! Rijk aanbod, snelle levering, goed verpakt en met persoonlijke aandacht. Bij twijfel over een bestelling wordt er gelijk contact met je opgenomen. Ik heb al vaker meer gekregen dan besteld, heel attent! De laatste keer had ik twee maïskolven besteld, maar kreeg twee zakken vol beschadigde maïskolven. Mijn konijnen zijn er helemaal blij mee! Ik raad iedereen aan om konijnen boodschappen bij Konino te bestellen.
14 November 2022
Bertine
Groningen
Goed verpakt en correcte afhandeling
14 November 2022
Andrea