Pluspunten
Geachte mevrouw Noorlander,
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Super snelle levering!
Je krijgt altijd keurig een bevestiging van de bestelling en tevens een aantal berichten m.b.t. waar het pakket zich bevindt.
Altijd een gratis leuk/handig of lekker kadootje voor je konijnen bij je bestelling, zeer attent! (ik ben altijd zó benieuwd naar wat er dit keer bij zit).
Goede uitbreiding dat vanaf 7 april 2014 tot 19.30 uur een bestelling geplaatst kan worden die dan dezelfde werkdag nog naar de klant wordt verzonden.
Mooie, frisse, leuke en duidelijke uitstraling van de webshop, en ook het logo van Konino is top!
Makkelijke navigatie door de webshop.
Kortom: nergens meer iets aan veranderen!!!
Leuk om te lezen hoe u samen met de expertise van uw vriend Konino online bent gestart.
En de verhalen over uw konijnen onder de button 'Contactinformatie' in uw webshop zijn ook leuk.
Goed dat u Konijneninfo in uw webshop heeft.
Ik ben zeer tevreden over Konino.
Ga zo door!
VerbeterpuntenGeachte mevrouw Noorlander,
1: Dit is mijn belangrijkste tip: Het zou fijn zijn dat het mogelijk is om als vaste klant een inlogaccount aan te maken.
Zodat je hiermee makkelijk en snel alle bestelde orders uit het verleden en je huidige order kunt zien en tevens met een druk op de knop een bestelling kunt herhalen.
Verder:
2: Als vaste klant zou ik het waarderen als er een spaarsysteem voor vaste klanten mogelijk zou zijn, zodat je voor korting op alle producten kunt sparen.
3: Wat vaker speciale korting op een zak, of op een aantal zakken van Supreme Science Selective Mature Konijnenvoer.
4: Ik weet niet of het mogelijk is, maar ik zou vooral Binkies (en eventueel andere opvang/asiels) duidelijker, wellicht ook op uw Homepage, vermelden.
Ik heb 17 november 2012 via Binkies een maatje voor mijn konijn gevonden. Binkies doet goed werk.
Verwijzingen naar dit soort stichtingen komt zowel voor mens en dier ten goede, denk ik.
Ik hoop dat het wellicht mogelijk is om actie te ondernemen op mijn voorgestelde tips en aanvullingen.
Nogmaals ik ben zeer tevreden over Konino!
Met vriendelijke groet,
Mw. Van Hal.