Pluspunten

Een zeer snelle bezorging! Daarnaast werd ik keurig op de hoogte gehouden over het verloop van de verzending.

Geen. vooral zo doorgaan. Keurig!

Pluspunten

snelle afhandeling, goede service, mooie spullen

nog meer proberen om nieuwe producten te verkopen (leuk als er weer wat nieuws te koop is)

Pluspunten

ALLES NAAR WENS VERLOPEN, PAKJE PRIMA AANGEKOMEN IN GOEDE STAAT!

NVT

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webshop. Goede produkten voor een goede prijs. Klantvriendelijk en goede service. Supersnelle levering.

Pluspunten

Snelle leverin Groot assortiment

Ik vindt het goed zo

Pluspunten

veel materialen binnen 1 werkdag in huis. Prima service!

Pluspunten

je product binnen 48 thuis ruime keuze goed prijs

Pluspunten

Heldere en overzichtelijke site, je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling, snelle levering (minder dan 24 uur), veel producten voor konijnen die anders niet te koop zijn

Verzendkosten zijn aan de hoge kant, maar dit is verder geen echt probleem.

Pluspunten

Goedkoop Snelle levering na bestelling Goede afhandeling en feedback na een foutlevering door post bedrijf Overzichtelijke website

Geen eigenlijk, ben zeer tevreden

Pluspunten

Bevestiging en levering van de bestelling is altijd zeer vlot. Geeft het gevoel hart voor de zaak (en de dieren) te hebben.

Ga op deze wijze door!

Pluspunten

Regelmatig producten voor konijnen bij deze webwinkel gekocht. Snelle levering en altijd lagere prijzen dan elders. Steeds wordt je geinformeerd over de voortgang van je bestelling. Correspondentie en factuurafhandeling is eveneens netjes op orde. Een dikke pluim voor dit bedrijf!

Overwinningsplein 11

9728 GP Groningen