Goede samenwerking, erg flexibel, met als resultaat een mooie nieuwe kantoorinrichting.
Als we binnen ons bedrijf iets nodig hebben qua kantoorinrichting hoeven we maar één belletje te plegen. En dan word het of meteen besteld of de eigenaar zelf komt langs om mee te denken voor de beste oplossing. De prijs/kwaliteitsverhouding is goed!
Met online bestellen gaat er nog wel eens wat mis.niet geleverd of er worden dubbele facturen gestuurd.
geen
Misschien iets meer reclames
Als een factuur nagestuurd wordt wel duidelijk er op vermelden als die via Ideal al is voldaan. 2 x ontving ik een factuur zonder vermelding daarvan.
Pluspunten
Prima spullen, goede prijs, snel geleverd
Pluspunten
Ga zo door!
Pluspunten
Goede kwaliteit voor een mooie prijs!
Ik heb al honderd keer gevraagd om geen drop te sturen. Maar blijkbaar wordt er niet gekeken naar dat sort aanvragen.
Het bestelde is teruggestuurd, wacht op betaling.
Pluspunten
nette prijs, vlotte levering.
Verbeterpuntenfactuur is niet echt duidelijk als factuur herkenbaar. Het is een orderbevestiging, maar er zou ook 'factuur' met een bijbehorend nr. op mogen staan...
Pluspunten
- Niet de hoogste prijs
Verbeterpunten- Snellere levertijd - Betere informatie over levertijd
geen