Uitgebreide info op de website, groot aanbod met mooie planten en goede prijzen, snelle en behulpzame klantenservice en prima levering. Heb op bijna alle plantenwebsites besteld en dit is een van de beste 10/10

vlugge oplossing voor probleem

ik had twee plantjes te weinig gekregen, onmiddellijk opgelost door 123 planten. heel blij met de kwaliteit van de planten, zou wel leuk zijn als de planten iets sneller werden verstuurd.

Uitstekende ervaring

Plantjes zagen er goed uit heel blij mee!

Perfecte plant

Plant was zeer goed verpakt en ik ben er zeer tevreden mee.

Ik vind het zo leuk om te zien

De plantjes waren goed verpakt en snel bij mij thuis Het is echt genieten het is zo leuk een plantje in een cocosnoot Bedankt groetjes Jolanda Beek

Mooie volle planten

Fantastisch verpakt, heel zorgvuldig.

Mooie gezonde planten

Ze staan te shinen in mijn huis

Slechte ervaring met vervoerder DPD

Een grote plant, twee andere planten en bijbehorende accessoires bestelt. Na een week wachten kwam DPD drie dagen later dan aangegeven in de order. Tot overmaat van ramp incompleet en de dag daarna stonden ze spontaan weer voor de deur met de rest van de bestelling. Na controle bleek dat er beschadigingen waren en dit alles gemeldt bij 123planten die het hebben opgepakt.

Reactie van het bedrijf

Beste Michael, Uw bestelling is inderdaad niet geleverd zoals u zou mogen verwachten van ons. Ik heb ook uw correspondentie met de klantenservice nagelezen en zoals ik kan beoordelen is het inmiddels naar wens afgehandeld. Excuus voor de ongemakken.

Top planten en bezorging

2 planten besteld. Kwamen keurig verpakt aan op de afgesproken dag. Mooie grote planten precies zoals op de site stond beschreven.

Altijd prachtig planten

De planten, zo ook mijn laatste aankoop zijn altijd super gezond, vaak iets groter/volgroeider waardoor je eigenlijk meer waar voor je geld krijgt.

123 mijn binnenplaats lekker groen. Mijn vrouw heeft ook planten en die gaan allemaal dood. De hydrocultuur van 123 doet het daar en tegen helemaal top. De zending van vorig jaar is lekker gegroeid en nu met nieuwe lading is de hele binnenplaats lekker groen.

Prima bedrijf, alleen jammer dat bij de laatste zending tijdens het transport meerdere bladeren zijn afgebroken cq gescheurd.

:))

Heerlijke verse planten!

Een jungle aan keuze van mooie kwaliteit planten.

Goede producten met nog betere klantenservice

Ik had een aantal producten nodig zoals vulcastrat en binnenhoezen voor potten. Ik dacht kom, laat ik ook eens een plant in hydrocultuur bestellen. Doordat ik niet goed had gelezen had ik een bezorg datum van 3 weken aangeklikt. Na contact met 123planten was het razendsnel opgelost en ook een ander dingetje is naar volle tevredenheid opgelost. Heel fijn dat er zo snel en begripvol werd gereageerd. Kortom een aanrader en ik bestel hier zeker weer.

Redelijk positief

Ìk bestelde: Begonia maculata Art.nr.: 4BEMATU22 1 € 44,00 Philodendron pedatum Art.nr.: 5_PHIPED21100 1 € 44,00 Schefflera Amate Art.nr.: 7_SFAM24TF 1 € 33,00 Heel tevreden over de Philodendron en de Schefflera. De Begonia is veel kleiner dan verwacht en heeft na een week al 3 bladeren laten vallen. Ik hoop dat hij het redt.

Gezonde plant, prima kwaliteit.

Vlotte levering en plant naar tevredenheid.

Goede planten

Planten zijn zeer goed ingepakt en zonder schade afgeleverd

Positief

Plantjes zijn mooi

Snelle verzending en de plantjes groeien goed.

Good prices, selection, care instructions, and delivery process

Better prices and selection than a couple of competitors' websites I visited. Delivery was fairly quick and the plants came in mostly good condition. The care instructions on the website were also helpful!

Snelle bezorging, zorgvuldig verpakt.

De kentia palm werd geleverd door DPD in het opgegeven tijdvak. Daardoor hoefde er niet de hele dag iemand thuis te zijn om de palm in ontvangst te nemen. De palm voldoet aan de beschrijving, lengte, omtrek van de pot. Keurig.

Prima service.

Plantjes zijn in perfecte staat aangekomen.

Prima planten

Prima planten tegen een redelijke prijs. Bezorging is volgens afspraak en de verpakking is plantvriendelijk.

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.