Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Planten waren goed verpakt en ze zijn echt heel mooi .
Tamara
Margraten
Hoi Tamara,
We zijn blij om te horen dat de planten bevallen! Veel plezier ermee!
Groene groet, Emma | 123Planten
Mooie en goede kwaliteit planten rui.e keuze goede service en snelle levering.
Henk
Heteren
Hoi Henk,
Dankjewel voor je positieve feedback. Veel plezier met je aankoop!
mooi bonsai boompje ion pot en goed verpakt , snel geleverd , top!
Harry
Deventer
Hi Harry,
We zijn blij om te horen dat de Bonsai een fijne nieuwe plek heeft! Veel plezier ermee,
Groene groet, Emma | 123Planten
Voldoet volledig aan mijn verwachting.
J.
Amsterdam
Hoi J,
We zijn blij om te horen dat de bestelling aan je verwachting voldeed. Veel plezier met je aankoop!
Wszystko jest super
Anna
Puurs
Hi Anna,
Thank you for your positive review, we hope you enjoy your order!
Kind regards, Emma | 123Planten
Goeie service en producten. Snel en goedkoop geleverd. Ik kan het aanbevelen :)
Svenja
Den Haag
Hi Svenja,
Wat fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling! Dankjewel voor je aanbeveling.
Goede aflevering
Patrick
Leiden is
Ik heb 75 vaderplantjes gekocht om die weg te geven aan de catering en al het zorgpersoneel i.v.m het feit dat zij 8 jaar lang heel goed gezorgd hebben voor mijn vader, die bijna de leeftijd van 105 jaar heeft bereikt. Toen ik vernam dat er vaderplantjes bestonden kon ik die en ,jawel, bij 123 planten. gelukkig bestellen. TOPPLANTJES en zorgvuldig verzonden José van Uden
José en Jules
Deurne
Zie boven
Henk
Nunspeet
Voor het eerst besteld. Dus toch wel spannend. Kreeg de plant eerst binnen. En een dag later de pot. Dit was niet heel handig omdat het hydrocultuur is. Maar is allemaal goed gekomen. Mooi plant van een uitstekende kwaliteit. Goed verpakt voor transport
Nancy
Venlo
Kwaliteit- correct- snel En goed advies Super allemaal M.v.g. Robert Beije
Robert
Dordrecht
Ik ben heel tevreden en de bestellingen komen altijd snel binnen. Het is heel goed verzorgd en ingepakt als ik het binnen gekregen heb.
H
Warten
Na een aantal maand krijg ik een bericht van 123 planten als ik blij ben met mijn bestelling en daar is mijn antwoord nee op. Ik had de set van makkelijke planten gekocht en de grote plant die is nog helemaal goed, dus daar een ster voor. Alle andere kleine planten die gingen al binnen 2 week dood of verwelkten terwijl ik ze normaal water gaf, niet teveel niet te weinig. Ze stopten er gewoon mee. Ook een ster voor de bezorging want de planten waren wel goed verpakt. Voortaan ga ik liever naar een bouwmarkt. Helaas
Mark
Groningen
Hi Mark,
Dankjewel voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat een aantal planten het niet overleefd hebben. Heb je al contact gezocht met onze klantenbservice hierover via [email protected]?
Zij helpen je graag met het zoeken naar een passende oplossing voor de situatie!
Groene groet, Emma | 123Planten
Ik heb al vele planten besteld, steeds mooi op tijd en goed afgeleverd.
Annet
Amsterdam
Snelle verzending, planten heel goed verpakt zodat ze niet beschadigen tijdens transport. Heel tevreden over de service.
NN
Linschoten
Er werd snel en goed geantwoord op mijn vraag. De verzending van mijn bestelling ging vlot.
Juul
Haarlem
snelle levering mooie planten en goed verpakt . dit is weer zo n bedrijf waar je niet te leur word gesteld ALLES TOP > ga zo door.
LODEWIJK
WAALWIJK
De planten waren goed verpakt en enorm mooie volle planten
Pascal
Groningen
Hi Pascal,
Dankjewel voor deze prachtige 10! We zijn blij om te horen dat de planten voldeden aan je verwachtingen, veel plezier ervan.
Groene groet, Emma | 123Planten
Mijn voeding voir hydro was op. Moeilijk te bemachtigen. Gelukt bij 123planten.
Gerda
Leeuwarden
Hoi Gerda,
We vinden het fijn om te horen dat je bij ons de juiste benodigdheden hebt gevonden voor je planten. Nou kunnen ze er weer tegenaan!
Groene groet, Emma | 123Planten
De hoogte van de plant klopte niet.
Anja
Sint-Oedenrode
Hi Anja,
Dankjewel voor je feedback, en wat vervelend om te horen dat je plant niet voldeed aan de verwachting. Heb je al contact gezocht met onze klantenservice via [email protected] ? Zij helpen je graag mee zoeken naar een passende oplossing.
Groene groet, Emma | 123Planten
De planten waren zoals op de foto. Waren heel goed ingepakt en zonder schade bezorgd. Ik was in eerste instantie aan het twijfelen om planten online te kopen, maar dat bleek niet nodig. Ik kan het zeker aanraden!
Sümeyye
Heusden-Zolder
Hi Sümeyye,
We zijn heel blij om te horen dat de planten voldeden aan je verwachtingen! Dankjewel voor deze aanrader en je feedback, veel plezier met je aankoop!
Groene groet, Emma | 123Planten
Ik heb al meerdere keren bij 123planten besteld. Altijd tevreden met de kwaliteit en ook zeker de prijs!
Stef
Apeldoorn
Hi Stef,
Dankjewel voor het achterlaten van deze positieve feedback!
We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over ons.
Tot de volgende aankoop,
Groene groet, Emma | 123Planten
Snelle levering, lage prijs en overzichtelijke shop.
Jan
Eindhoven
Hi Jan,
Dankjewel voor deze 10! We vinden het leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze webshop.
Veel plezier met je aankoop!
Groene groet, Emma | 123Planten
Uitstekende website en bestelling keurig op tijd
Wim
Krimpen aan den IJssel
Hoi Wim,
Fijn om te horen dat de bestelling op tijd geleverd was en dat je alles goed kon vinden op onze website! We hopen dat je blij bent met je aankoop,
Groene groet, Emma | 123Planten
123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor.
Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft.
Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen.
Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.
Middel Broekweg 33
2675 KC Honselersdijk