Geweldige service

1 artikel niet geleverd. 1 telefoontje en de dag erna was het artikel, zonder problemen alsnog geleverd. Topservice!!

Hele mooie planten

Echt indrukwekkend. Snel bezorgd, heel mooi en zorgvuldig verpakt en bovenal hele mooie planten!

Prachtige, exotische plant, verzorgd en goed verpakt aangeleverd.

Ik ben heel blij met mijn Aralia Ming. Een grote plant via internet kopen is toch spannend, maar ik kreeg een prachtexemplaar. De bezorging was ook goed geregeld, met een tijdvak van 2 uur en daarin nog een mailtje net de precieze tijd. Op de site staat uitgebreide info over de verzorging. Ik zou hier zo weer bestellen!

Goed verpakt.

123 planten doet zijn best. De planten werden goed verpakt, mooie kwaliteit, echter bij mijn Alocasia Amazonica was 1 tak volledig afgekraakt, een ander blad had een afgescheurde top. Vooral die tak was wel spijtig. Ik heb de plant nochtans heel voorzichtig uit de verpakking gehaald.

Niet echt

Olijftakken duidelijk nep , beetje plastic

Perfecte service!

Na een levering die helaas niet goed was, is na positief contact een nieuwe geleverd. Er is goed meegedacht en alles is netjes afgehandeld!

Levering was niet heel snel maar het wachten waard! Zeer verse planten die er stuk voor stuk orachtig uitzagen!

Vriendelijke mensen goede service

Fijn dat het via mail de tijd van bezorging en binnen de tijd bezorgd

Toppie

Goed verpakt en zonder schade geleverd.ook in die tijd wat beloofd was

Levering was volgens planning die op de site had aangegeven. Pot was extra goed ingepakt: doos, laag plastic bubbelpapier en dan weer een doos.

Blij met mijn bestelling

Had paar bloempotten plus vulcastrat en watermeters besteld.Volgende dag al in huis.Planten staan inmiddels in pot het lijkt veel mooier dan potgrond en volgens hun informatie weet je nu precies wanneer je pas weer water moet geven.

Heel tevreden

De stekjes waren goed verpakt en zagen er prima uit. Er was geen blaadje gekreukt of eraf gevallen. Ik zal hier zeker nog eens bestellen!

Tevreden

Hele mooie plantjes, goed verpakt, bestelling op tijd, helemaal top.

Prachtige plant uitstekend geleverd door zeer vriendelijke met kennis van zaken meneer. Uitermate tevreden.

Tevreden

Tevreden met pot en plant

gezonde plantjes

gezonde plantjes en mooi verpakte cadeau bonnen groetjes eddy

Prachtige planten voor een prima prijs

Heel blij met mijn aankopen. De planten zijn in topconditie aangekomen. Snelle service en uitstekend verpakt. Graag tot een volgende keer weer.

Mooi en goede kwaliteit.

Kwalitatief sterke planten en goed verzorgd . Advies bij levering over verzorging van de planten. Snelle levering.

Beetje moeilijk te beoordelen op 2 bestellingen. Eerste keer was perfect, bezorger nam de tijd, pakte alles uit en nam de rommel mee. Tweede keer was redelijk knudde, bezorger had geen tijd, pakte de *plastic verpakte* planten niet uit, had practisch geen tijd voor uitleg en liet sommige potten, zware potten gewoon op de vloer staan, 'leuk' als je in een rolstoel zit. Of tewel niet conform 123's service (verkoop)praatje op hun website over wat de chauffeurs allemaal doen - als het bedrijf ze daar de tijd voor geeft - . 5 sterren eerste keer, 1 ster 2de keer. 1+5=6/2=3, eigenlijk 2.5, maar goed, planten geleverd zijn mooi, 3 sterren dus. Ben nog steeds niet zeker hoeveel water mijn gatenplanten nu moet hebben...

Mooie planten

Ben blij met deze mooie planten. En een hele goede service . Vr.groet joke

prima kwalitijd van planten

prima kwalitijd van planten koop zeker nog bij jullie want ben nog op zoek naar soorten van pep......... zeer tevreden

heel goed

een goede betrokkenheid om de bestelling tot een tevredenheid af te werken

Prima verpakt

Mooi assortiment, goede informatie en instructievideo’s, goede klantenservice.

Hele goede ervaring. De transporteur was helaas wat minder zorgvuldig met het pakket omgegaan waardoor de plant wat gebutst aankwam. De klantenservice heeft dit echter zeer snel en adequaat opgelost. Helemaal top!

Mooie planten en fijne service

Ik heb nu al meerdere keren besteld. Altijd mooie planten en fijne (aflever)service.

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.