Correcte levering van bestelde producten

Vlotte levering van mijn bestelling. Keurig verpakt. Voldeed aan verwachtingen.

Uitstekende kwaliteit!

Doorheen de jaren al vaak planten gekocht bij 123planten en keer op keer zonder uitzondering topkwaliteit ontvangen. Voor mij de beste plantenshop die je kan vinden tegen correcte prijzen. Absolute aanrader als je wat groen in huis wil.

Wauw

Wat een mooie cactussen heb ik ontvangen. Onbeschadigd door de goede verpakking, Super blij mee. Weet zeker dat dit niet mijn laatste bestelling was. Bedankt voor deze beauty’s

Planten niet bezorgd

Op 11 december heb ik een bestelling geplaatst zodat dit zeker tegen Kerstmis geleverd zou worden. Een origineel kerstcadeau leek me! Mijn plant zou op de eerstvolgende zaterdag geleverd worden, niets gezien, niets gehoord... Na zelf contact op te nemen, kreeg ik antwoord! Interne problemen... Nu bijna 4 weken later nog steeds geen plant te zien. Heel teleurstellend!!!

al twee keer een aankoop bij gedaan, altijd dik in orde, zeker doen

ik had vulcastrat besteld met watermeter en voeding voor hydrocultuur, alles is goed verpakt toegekomen tegen goede prijs voor een goed product, nog geen planten besteld maar zal zeker volgen.

Tegenvallende Service en Kwaliteit bij 123planten"

Ik heb recentelijk een plant besteld bij 123planten, maar helaas was mijn ervaring verre van positief. Bij aankomst was de hydrocultuur pot van de plant beschadigd. Toen ik contact opnam met de klantenservice van 123planten, was hun reactie teleurstellend. Ze beweerden dat het een kweekpot betrof, geen hydrocultuur pot, en dat dergelijke schade niet gedekt werd onder hun verzendvoorwaarden. Het meest frustrerende aspect was dat ik genoodzaakt was om ducktape te gebruiken om de pot bij elkaar te houden, wat natuurlijk geen ideale oplossing is. Bovendien, toen ik om een passende oplossing vroeg, werd mij slechts een kortingscode van 10% aangeboden voor toekomstige aankopen. Ik heb geen zin en vertrouwen in ze dat ik niet weer zelf iets moet repareren.

Uitstekende kwaliteit en keurig verpakt

Uitstekende kwaliteit, snelle bezorging en keurig verpakt zodat het in goede orde wordt bezorgd

Mooie planten

Mooie planten snelle levering

Ronduit slecht

Begin december besteld, 15 december zou er geleverd worden niets ontvangen en nu ruim 2 week later nog altijd niets ontvangen. Afspraken worden niet nagekomen en ze ondernemen totaal niets. Je krijgt niemand te pakken behalve een receptioniste die verder niets kan doen.

Altijd mooie planten.

Staat mooi in onze vensterbank.

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Ik heb vulkastrat besteld, de volgende dag stond het al op de stoep. Zoals altijd prima geleverd en goede kwaliteit. Ik merk wel dat de laatste paar bestellingen de korrelgrootte wat minder universeel is, maar dat kan ik prima door een zeef halen.

Planten nooit bezorgd.

Op afgesproken datum geen planten bezorgd. Na herhaaldelijk mailen blijkt er intern een probleem met logistiek. Dat had men wel eerder aan mogen geven. Maar het zou geregeld worden. Nu na vier weken nog geen planten en ook geld nog niet terug. Waardeloze service, slechte reclame. 123geenplanten.

Waardeloos bedrijf geworden

Nadat eerst de bestelling veel later dan aangegeven werd bezorgd (dit kwam door 123planten, niet door de vervoerder), bleek de plant veel kleiner (20%) kleiner te zijn dan besteld. Na 4x bellen met de klantenservice en 2 emails kwam het voorstel om dan maar 15% terug te krijgen. Dit wilde ik niet, omdat ik juist dit formaat besteld had en niet de kleinere variant. Hierop werd een nieuwe plant toegezonden die echter nog kleiner bleek te zijn. Het bedrijf was altijd heel goed en behulpzaam, maar sinds ze verhuisd zijn (1,5 jaar geleden) en zich richten op groei in Europa zijn ze erg slecht geworden en zeer onpersoonlijk. Jammer...

Prachtige planten, snel bezorgd

Mooie planten in pot, snel bezorgd met een duidelijke instructie. Erg blij mee!

Planten niet netjes verpakt

Goede en mooie planten, helaas niet goed verpakt. Bij het openen van de doos, lag bijna al t potgrond uit de plant in de doos. Extra elastiek om de beschermingsfolie en de plant had gescheeld. Bleef de potgrond in de verpakking, nu was het een bende. Jammer..

Mooi product en snel geleverd

De planten worden goed verpakt en snel geleverd. De kwaliteit is prima.

Zeer slechte service

Na meermaals gebeld en gemaild te hebben tot op heden geen reactie op de vraag wat de status is van onze bestelling. Wij zouden de bestelling gisteren moeten binnenkrijgen, maar tot op heden niet eens een track en tracé ontvangen wat betekent dat de bestelling überhaupt nog het magazijn van 123planten niet heeft verlaten. Zeer ontevreden over hoe er met klanten wordt omgegaan.

Mooie vaas, levering zou sneller kunnen

Prachtige vaas. Prijs kwaliteitsverhouding is prima. Jammer dat het een aantal werkdagen duurt voordat de vaas is bezorgd. Zou sneller kunnen naar mijn mening.

Kwaliteit samen met ultieme klantvriendelijkheid en perfecte aflevering.

Drie afleveringen van flinke planten tot 100cm. over het afgelopen jaar alle drie thuis afgeleverd en met goede adviezen verzorgd op hun plek gezet. De twee oudere palmen verkeren in een prima gezonde staat. De laatste aanwinst een Dracaena Janet Lind is een prachtige aanwinst in onze kleine tropische verzameling. Er komt over een maand of wat beslist nog een tweede bij.

Mooie planten en een perfecte service!

Het huis voorzien van een 2e mooie grote plant (incl. pot) en ook nu weer zeer tevreden met de plant, het bestel- en leverproces. De service is ook ongekend. Vermoedelijk zelf een fout gemaakt met bij de bestelling (kleur van de pot) en deze is vervolgens snel en naar volledige tevredenheid opgelost. Ook de bezorger (net als hun klantenservice) van 123planten was vriendelijk en heb ook wat vragen kunnen stellen over de plant die ik eerder besteld had. Kortom.....zeer tevreden over dit mooie bedrijf! Geniet van de dag!

Goed product en snelle levering

Bestelde mosstok 150cm is super! Snel geleverd en meteen in gebruik genomen. Mijn grote Monstera staat weer te shinen. Heel blij mee

Eenvoudig bestellen en snel bezorgen

Makkelijk mooie planten bestellen. Keurig geleverd op afgesproken dagdeel. Planten zijn mooi staan er nu prachtig bij.

Te laat geleverd en plant ligt los in de doos, misleidende website

Hydroplant gekocht en aangegeven dat plant op zaterdag bezorgd wordt. Zaterdag hele dag zitten wachten maar geen plant, ook geen bevestigingsbericht van DPD gehad, op maandag gebeld met 123planten, daar wordt gewoon gezegd dat je wel voorkeur qua leveringsdag kan aangeven maar dat dit niet zeker is, misleidende website dus. Staat plots op maandag DPD voor de deur met de plant. Er staat van alles op de doos voor de vervoerder maar plant ligt los tussen de hydrokorrels, heb nu zelf de plant in de korrels gezet en nu maar hopen dat de plant aanslaat! Nooit meer dus via 123planten.

Slechtste service ooit en kleine planten,misleidende website

Ik ontvang de plantjes die ik heb besteld. Echter het stekje is enige dat ik verwachte qua grootte. De andere twee planten waren waren veeeel kleiner dan beschreven op de website! Dus heb ik aangegeven dat de website misleidend is. Waardoor ik te horen krijg van Emma (Customer Care Manager) Die zelf zegt dat de planten het niet overleven als ik ze terug stuur! Dat ik ze uiteindelijk naar heel veel gemail en gedoe dat ik ze zelf terug moet sturen op eigen kosten en mocht de planten het overleven ik me geld terug krijg! Maar dat is niet terecht. Er bestaat iets als consumenten recht en eerder in telefoon contact was aangeven dat ik via mail een retourbon hoor te krijgen! Ik raad het af om hier je plantjes te kopen voel me genaaid. En het contact via de mail is puin hoop en bellen krijg je weer mensen aan de lijn die niks anders kan doen dan melding maken Dus dat schiet ook niet op Ik had geen slecht review geplaatst want ik doe dat nooit maar deze mensen maken me echt boos. In een woord oplichters!!!! En niet kopen dit is diefstal!

Handig geen gedoe om alles in de auto te krijgen

Bestelling ging vlekkeloos. Keurig een track and trace link. Planten en bloempotten voldoen aan de verwachtingen. Een min puntje: jammer dat er geen planten info kaartje in de pot is geplaatst. Staat op de stikker op de kweekpot.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.