Levering op tijd geleverd volgens afspraak

Fijne onderneming, super mooie planten!

Na een mooie foto te hebben gezien op Instagram stories, kreeg ik direct een snelle reactie met een link naar de webshop om de plant te kunnen kopen. Super fijn!

Wat je verwacht krijg je

Snelle correcte levering

verrast

Ik was wat terughoudend om planten te bestellen. Maar door goede feedback te hebben gelezen kan ik deze nu ook doorvertellen. De planten zijn zeer mooi en in goede kwaliteit geleverd. Ze zijn zeer goed verpakt en beschermd. Ik ben tevreden ;-)

Perfecte service!

De planten zijn van zeer goede kwaliteit. Prettig contact met de klantenservice, spoedige levering!

Monstera en mosstok, Zeer tevreden!

Bestelling maandag 01/07 gedaan en bestelling ontvangen op 04/07. normaal 03/07 maar DPD was een dagje later, niet de fout van de winkel, heb nooit goede ervaringen met DPD. Zeer goed en professioneel ingepakt alles naar wens, doordat de plant wat langer in de doos stak bleven de bladeren wel naar boven staan, maar na een dag of 2 had de plant zich al terug normaal gezet. plant is heel goed verzorgd, geen bruine plekken ofzo ook aan de Mosstok was geen schade. al bij al ben ik heel tevreden van 123 planten en zal hier zeker nog bestellen!

Mooie plant, mooie prijs, snel geleverd.

Mooie plant voor niet te veel geld. Snel geleverd en goed verpakt.

Snel bezorgd en goede klantenservice

Een deel vd levering miste, maar dat is heel snel en kundig opgelost.

Snelle reactie met goed advies.

Een belletje van mij net na sluitingstijd resulteerde in terugbellen, aanhoren van mijn vragen, meedenken in oplossingen en mij de tijd geven om eea te overdenken. De volgende dag de gewenste plant besteld en de dag erna al ontvangen.

Uitstekende service en communicatie

De eerste indruk in het telefonisch contact was meteen goed. Mijn vele vragen werden geduldig beantwoord en het meedenken over mijn wensen heb ik bijzonder gewaardeerd. Uitstekende service en communicatie en goede kwaliteit bovendien! Ik beveel deze webshop van harte aan.

Goede en snelle service

Service is heel goed en communicatie ook als iets van de bestelling niet klopt dan word er netjes contact met je opgenomen. Alleen wist de bezorger helaas niet wat hij pressies moest doen maar dat was volgens mij een kleine communicatie misverstand met de planning op papier.

Prachtige goudpalm, prima kwaliteit en service.

Telefonisch goed geholpen, ook door het programma heen om de juiste plant te kiezen en daarbij de goede pot. Plant is gebracht en ter plekke in de pot gezet. Dit ging allemaal heel vlot en netjes. Hele goede service!

Zeer goed Prima service en goed geholpen zie onderstaande

Vooraf foto's van de plant ontvangen (1 dag na bestelling) en is keurig verpakt afgeleverd. (2 dagen na bestelling)... 5 sterren.

Prima producten en op tijd geleverd

Kamerplanten en potten besteld, alles goede kwaliteit, keurig verpakt en op tijd geleverd

Komt afspraken na!!

We hebben een bamboeplant besteld. Bij levering was deze plant mooier dan verwacht en netjes verpakt. De levering was op tijd! Al met al goede service en zeer tevreden!

Top kwaliteit en planten!

Zeer leverbetrouwbaar, goede kwaliteit en snelle service.

Top service en kwaliteit uitstekend

Fijne duidelijke website, prima levering, planten goed verzorgd.

Zonder scheuren in bladeren geleverd, schitterende plant, goede service

Eerst telefonisch advies gekregen van een aardige medewerker betreffende de maten/prijzen van de plant. Had een foto aangevraagd van de plant die opgestuurd zou worden. Dat werd netjes gedaan. Hij werd goed verpakt, en op tijd! afgeleverd thuis. Heel blij mee. Dank jullie wel!

Mooie planten voor een goede prijs

Ik heb een aantal planten en potten besteld en de kwaliteit van de planten is boven verwachting! Ik ben er heel blij mee :)

Prachtige plant en goed bezorgd

Onze Fictus Daniëlle werd goed verpakt bezorgd, de plant ziet er prachtig uit.

Pluspunten

Goed geluisterd wat erin de opmerking was gezet en snelle aflevering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en goede levering van de planten. Zeer goed en veilig verpakt. De planten zagen er ook gezond uit. Nadat 123planten op mijn beoordeling n.a.v. "Verbeterpunten of tips" had gereageerd, waaruit bleek, dat mijn mail in de spam was terechtgekomen, heeft 123planten meteen aan mijn vraag/verzoek voldaan om mij te helpen bij de plan ten keus. Dit werd gedaan op een vlotte, professionele manier, zodanig dat ik ook nog het e.e.a. opstak van hydrocultuur. Het getuigd van klantgerichtheid, zoals dit bedrijf heeft gehandeld en sterkt zeer tot aanbeveling.

Op mijn vraag om advies welke planten te gebruiken voor mijn Brio aquarium is nooit antwoord gekomen, ook geen vraag om eventueel meerdere gegevens of nadere uitleg. Ik heb dus zelf maar een beslissing genomen. Stel voor om consequent en indien mogelijk metéén, vragen te beantwoorden en in ieder geval aan de vragensteller een berichtje te sturen, dat de vraag of op- en/of aanmerking in behandeling is, met een termijn van definitief antwoord! De verbeterpunten zijn tot mijn volle tevredenheid opgelost en wat mij betreft, kunnen voorgaande opmerkingen als niét geschreven beschouwd worden!

Pluspunten

mooie planten, mooie potten, vlotte levering!

de potten zaten in elkaar en waren moeilijk uit elkaar te krijgen. Papier ertussen of zo?

Pluspunten

Had nog wat vragen: super professioneel en vriendelijk te woord gestaan. De info heeft mijn keuze ten positieve beinvloed! Ook nog eens snelle leverig! Erg fijn!

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.