Pluspunten

Levert volgens afspraak met zicht op bezorging.

N.v.t.

Pluspunten

Snelle reactie op vraag en met een juiste oplossing gekomen

Pluspunten

Plant was goed verpakt en kwam dus ook prima aan op het gewenste adres. Bij de opmerkingen had ik vermeld dat het ging om een verjaardagscadeau. Pluspuntje was het feestelijke lint dat daarom om de plant zat. Erg leuk!

DPD is gewoon geen fijne bezorgdienst. Bezorging was ingezet op een zaterdag (op de verjaardag), maar toen is de plant niet bezorgd wegens 'overmacht'. Klantenservice is er niet tijdens het weekend. Ontvanger werkt 5 dagen per week, maar bezorging tijdens de avonduren was niet mogelijk. Medewerker van DPD wilde het pakket van 1,20 m bij een ophaalpunt laten bezorgen, niet handig. Uiteindelijk is het vol in het zicht voor de deur gezet, niet leuk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.goed verpakt.

Pluspunten

Precies wat ik had uitgezocht en netjes bezorgd

Pluspunten

Alles netjes uitgevoerf/vriendelijke dame aan de telefoon (Wendy).

Pluspunten

Planten geleverd in kartonnen doos, ideaal. Nette levering en communicatie.

Pluspunten

Alles correct en snel geleverd. Een aanrader voor mensen met groene vingers. Ik ga zeker nog eens bestellen. Groetjes M.

Hint voor de eigenaar(s): Een andere leverancier proberen dan DHL want mijn doos kwam beschadigd aan met enorme gaten in. Dit is al vaker gebeurt bij andere bedrijven die gebruik maken van DHL. Gelukkig geen beschadigde producten "dit keer". Groetjes!

Pluspunten

Vlotte communicatie. Snelle levering. Mooie planten. Goede prijs/kwaliteit. Als u een mooie plant zoekt zou ik zeker hier bestellen!!!!

Pluspunten

Geleverd op de afgesproken dag, en ook zoals gevraagd in de voormiddag.

niet aan de orde

Pluspunten

Mijn bestelling was zorgvuldig ingepakt, en werd 2 dagen laten netjes bezorgd. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

De plant was onbeschadigd en stevig verpakt. Ik zou hier weer durven bestellen. Het blijft toch spannend om een plant online te kopen.

Pluspunten

Plant geleverd op de afgesproken datum. De plant ziet er goed uit.

Pluspunten

Netjes binnen de afgesproken tijd afgeleverd. Geen lange uren wachttijd.

Mvt

Pluspunten

Heel vlotte afhandeling van de bestelling. Voor 6-en besteld; de volgende dag rond half 11 was de plant er al. De prijs was ook een opsteker.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede informatie online mooie foto's

Planten kwamen beschadigd aan; sommige bladeren waren geknakt, de planten overleven het wel, maar het istoch jammer. Voor de rest ben ik heel tevreden

Pluspunten

Super goed verpakt. Prachtige plant. Ik ben zo blij.

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt

Verzorg advies bij de plant bijvoegen?

Pluspunten

snelle levering, mooie plant en perfect verpakt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Plant zag er netjes uit goed verpakt

Bezorging was een drama beveel dit bedrijf aan maar ze moeten wel een ander bezorgingsbedrijf in de hand nemen want dit was ronduit slecht

Pluspunten

Mooie plant, niet te groot niet te klein. Vooral voor in de huiskamer. De bak(mand) erom heen was erg mooi. Het staat niet op de grond, maar de plant staat op de tafel.

Geen verbeterpunten of tips bij deze aankoop.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.