Prachtige planten en snel geleverd

De door mij bestelde planten zijn exact zoals op de foto op de website. Ze zien er prachtig uit, snel geleverd en erg goed verpakt. Ook de bijbestelde potten zijn prachtig, hulde!!

Plant prima alleen de bezorging hopeloos!! DHL

Prima verpakt maar DHL heeft de doos niet rechtop vervoert zag op de camera dat de doos alle kanten heef gezien. Was hydrocuktuur plant die helemaal uit de elkaar lag.

Veelste laat geleverd.

Een prima plant maar voor 123planten gekozen, juist omdat ze de volgende dag konden leveren. Het was als cadeau voor een opening van een zaak. Vroeg in de ochtend de bestelling geplaatst, maar pas een paar dagen later geleverd in plaats van de volgende dag. Toen de opening dus al ruimschoots voorbij was.

Kwetsbare plant, zonder probleem netjes bezorgd

Top levering en kwaliteit

In de afgelopen weken een aantal planten en toebehoren gekocht. Tevens gemaild over de positie van de te plaatsen planten en erg goed geholpen door de betreffende dames. De ontvangen planten zagen er stuk voor stuk goed uit en middels het vulcastrat en watermeter eenvoudig en goed om te potten. Kortom wij zijn tevreden en er volgen ongetwijfeld meerdere bestelling.

1 ster is al te veel

1 ster is nog te veel voor dit bedrijf 1 ster is nog te veel voor dit bedrijf! 14 dagen geleden een plant van 2 meter hoog gekocht. Zou vorige week donderdag geleverd worden dus neem een dag vrij. Plant zou voor 1630 geleverd worden en krijg netjes de mailtjes met de tijden van de koerier. Deze komt niet opdagen dus ik bel en krijg te horen.. wacht maar hij komt zo.. savonds 2100 nog niks! De dag erna meteen contact gezocht.. de plant zou een week later geleverd worden. Staat er vandaag een lege bus voor mijn huis zonder de plant die ik heb besteld.. 2e dag voor niks vrijgenomen! 2e keer voor niks met meubels staan schuiven. Meteen gebeld met de klantenservice… die zeggen stuur de foto van de bus. Meer kunnen we niet doen. Dat heb ook meteen gedaan

Omdat ik met mijn vingers niet goed kan beoordelen hoe droog, vochtig of nat de aarde is, heb ik een vochtmeter aangeschaft. Bij één van mijn planten was ik nog niet op de helft van de aarde met de sonde toen de wijzer al helemaal naar rechts vloog. Er stond gewoon een laagje water in de sierpot. Daar was ik anders nooit achter gekomen. Apparaatje doet het heel erg goed dus.

Planten en potten volgens bestelling en afspraak afgeleverd. Alles klopte zoals op de foto op de website weergegeven. Kleur en grootte. Wel ontbraken er 2 watermeters maar deze zijn netjes nagestuurd na eerst een mail en daarna een nog noodzakelijk telefoontje.

Goede en nette levering

Ik ben de laatse jaren erg bezig met luchtzuiverende kamerplanten,en ben dan ook tot nu erg tevereden over al mijn aankopen bij 123planten.Mijn laatste aankoop is een (spathiphyllum sensation - lepelplant) en ik vind hem erg mooi en komt goed overeen met de foto op de website van 123planten.Nieuwe pot met vulkastrat en watermeter.Kortom een blije klant.

Bestelling netjes ingepakt en heel ontvangen.

Goede kwaliteit planten voor een redelijke prijs

Ooit begonnen met planten bestellen bij 123planten in verband met de ruime keuze, tips en de prijs. Het thuis laten bezorgen van planten die we nog niet in het echt hadden gezien vond ik de eerste keer wel spannend. Maar zeer tevreden over de levering en kwaliteit van de planten. Ook is er ruime keuze potten, het laten inpotten is ook een prettige luxe. Al een aantal jaren bestellen wij naar grote tevredenheid grote planten bij 123planten.

Ik ben heel erg tevreden heb er nog steeds veel plezier van het speciale soort aarde met de meter maakt het enorm handig om mijn planten te verzorgen echt een aanrader ik dacht misschien gaat de meter niet werken zoals andere bedrijven maar deze doet het geweldig!! :3

Fantastische ervaring

prachtig mooie planten

voor de eerste keer de gok gewaagd en online planten besteld , geen sec spijt van prachtig mooie planten sieren mijn vensterbank nu. alleen de bezorging met DPD is knudde en kan beter.

Leuke planten, snel geleverd.

Dit is gewoon een prima planten webshop. Planten komen goed verzorgd en fris aan. Ik heb intussen al meerdere keren planten en potgrond (tip!) hier besteld.

Bij 123planten een mooie pot gevonden voor op het terras! Keurig door hen thuis afgeleverd, top!

Snelle levering van echt mooie producten

Al eerder besteld op deze site, kwalitatief goede en mooie producten die op de juiste wijze geleverd worden.

Prachtig, gezond, planten

Prachtig mooi , volle , gezond planten! Zoals op de foto. Besteld en binnen oaar dagen in huis. Makkelijk Communicatie met betreft leveren. Super blij klant!

Uitstekend.

123 planten levert een uitstekende service met daarbij ook nog goede prijzen voor zeer goede producten met daarbij ook nog een goede keus. Wat wil je nog meer?

Levering niet conform afspraak

De tweede keer hier besteld, de eerste keer werd de order ook al niet geleverd op de afgesproken dag/tijd. Vandaag wederom niets ontvangen maar wel de hele dag thuis zitten wachten. Nadat het geld is ontvangen laat me het afweten, de levering interesseert niemand bij 123planten blijkbaar

Fast and good

Fast and arrived in good condition!!! Thx u somuch

Super service!

Bestelde ruim vt voren maar alsnog kwam leverdatum exact op verjaardag dochter uit, na klein notitie (met begrip voor mocht niet lukken) kregen we onze bestelling 2 dagen eerder waardoor we alles mooi konden laten bijkomen vd levering en mooi opotten voor de verjaardag! Op 1 toegetakeld plantje na, maar ook die komt gewoon goed, alles perfect ons dank is groot!

Ruim aanbod, planten worden in goede staat geleverd

Ruim aanbod aan planten met een fijne prijs. Er zat wel iets meer tijd tussen de bestelling en levering dan we tegenwoordig gewend zijn, maar eigenlijk vind ik dit geen probleem als de levering daarmee secuurder en eventueel duurzamer gaat. Levering was in ieder geval secuur: alle planten en potjes zijn heelhuids aangekomen. Planten zijn ook van goede kwaliteit.

Ik heb nu een aantal keer hier besteld, en heb uitstekende ervaringen. De bestelling wordt altijd snel geleverd en is keurig ingepakt. Een enkele keer is een plantje iets kleiner dan op de foto, maar veel vaker een stuk groter, en regelmatig zitten er ook meerdere planten in één potje. Slde stekjes hebben in mijn ervaring ook altijd een goed wortelsysteem. Ik heb nooit een plant ontvangen die niet gezond was of problemen heeft gekregen. Aan te raden dus! Alleen de namen van planten op de website zijn af en toe wat inconsistent of verwarrend, dus soms is het even goed kijken.

Nog mooier dan foto op de site

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.