3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Perfect verpakt. Prachtige kwaliteit planten.

Bij de planten zaten geen onderhoudstips, hiervoor moet je weer naar de site hetgeen klantonvriendelijk is.

Pluspunten

snelle levering, mooie planten en goed advies

ik zou het niet weten, ben echt positief over het bedrijf

Pluspunten

mooie plant, al lijkt ze dunner dan op de site levering op gewenste moment

als je niet thuis bent, krijg je een link waar je het pakket kan ophalen, maar ik heb geen login hiervoor dus geen idee hoe dit zou moeten werken... gelukkig niet nodig gehad

Pluspunten

Netjes geleverd, goede producten. Duidelijke instructies op de website, stap voor stap. De filmpjes zijn ook handig.

Pluspunten

Super service, 1 plant was niet goed aangekomen: tijdens bezorging flink beschadigd geraakt. Contact opgenomen en zeer vriendelijk te woord gestaan! Ook nog eens een nieuwe plant ontvangen.. Geweldig

Geen! Zou hier zeker opnieuw bestellen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering, goede communicatie.

Helaas was het plantje die ik had besteld (twee scindapsus pictus) veel te nat gehouden en vervoerd, veel bladeren hadden schimmel plekken en moest ik gelijk afknippen. Hopelijk slaat het niet door naar de rest van de plant

Pluspunten

Was top en gewedig ingepakt niets op aan te merken

Pluspunten

Goed en veilig bezorgd

Pluspunten

Kreeg de plant zoals hij op de foto stond

Ik wil een bijpassend plantenpot kopen samen met grond maar dit wil via de website maar niet lukken Duidelijker aangeven dat de planten geleverd worden in een kweekpot en dat het beter is om de plant te verpotten in een grotere pot

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Latere levering dan was toegezegd! Veel te grote verpakking voor de plant, die bovendien lek was, waardoor potgrond op de vloer terecht kwam

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit planten en vlotte levering

Manier van verzenden. Planten zaten in een doos. DHL bezorger wilde de doos uit de bus pakken en toen viel de doos open en de planten over de straat. Gevolg wat lichte schade en de aarde uit de potten over de straat.

Pluspunten

Mooie grote planten

Pluspunten

Goede service, op tijd geleverd en het product was goed verpakt.

Pluspunten

Vlotte levering, planten van goede kwaliteit!

Pluspunten

Super kwaliteit en (proactieve) service!

Pluspunten

Alles volgens afspraak! Enthousiaste bezorger die mij tips gaf aangaande de verzorging van mijn hydrocultuur planten. Top dat is kwaliteit!!

Pluspunten

Prachtige planten! Goede kwaliteit en super perfect! Voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

duidelijke website

Pluspunten

De plant die wij ontvangen hebben, komt helemaal overeen met de beschrijving op de website. Ook zeer tevreden over de bestelde pot, de watermeter, de inzethoes en vulcastrat. De uitgebreide uitleg op de website is echt super! Heel vlotte levering, alkes in perfecte staat. Ik ben een zeer tevreden klant en kom hier zeker terug.

Pluspunten

Correcte weergave op de website van hetgeen je mag verwachten Juiste communicatie Stipte levering Mooie planten

Pluspunten

Vlot om te betalen en te ontvangen

Niets op aan te merken

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.