Pluspunten

Snel in huis en goedkoop

Pluspunten

We hebben een hele mooi bijzonderr cactus ontvangen. En ze zijn ook erg klantvriendelijk mbt onze vragen.

We hebben alleen pronlemen gehad met de levering dhl. Maar daar hebben zij geen invloed op

Pluspunten

Goed en veilig verpakt Prachtige plant Takken hebben goede ondersteuning

Bladeren waren vies/stoffig, onzeker of dit een ziekte was/is

Pluspunten

Netjes verpakt en geleverd. Planten zagen er prima uit

Pluspunten

Op alle fronten super geholpen goede informatie en begeleiding. Super makkelijk om te contacten

Niets veranderen

Pluspunten

Zeer goede hulp. Ik kreeg een foto van de plant met pot, waarna ik mocht besluiten of ik hem wel of niet wilde hebben

De ingang van het bedrijf zelf is moeilijk te vinden

Pluspunten

Denken heel erg mee

Geen. Gewoon super service!

Pluspunten

Binnen 2 dagen bezorgd zoals in de voorwaarden staat en prima verpakt.

Pluspunten

Stiptheid, gemak, aanbod

Nog meer planten? Alle planten van NASA luchtzuiverende planten lijst in aanbod zetten. Onderleggers (wateropvangers) voor potten verkopen.

Pluspunten

Snelle service, goeie communicatie, duidelijke website

geen

Pluspunten

planten net verpakt en de prijs is goed.

geen.

Pluspunten

Informatieve website over beschikbare planten, hun verzorging en geschiktheid. Makkelijke en snelle bestelwijze, betaling en bevestiging van opdracht en afhandeling. Betrouwbare koerier, goede track and trace. Planten snel en correct geleverd en waren precies zoals beschreven op website en als besteld.

Kartonnen doos met planten was niet stabiel, koperen nieten/pinnen waren los/hadden speling. Misschien beter papieren plakband om doos te fixeren.

Pluspunten

Mooie spullen

Als je 2 dezelfde vazen oid besteld, is t leuker als ze er dan ook echt hetzelfde uitzien.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

---- eerste ervaring planten nog niet in huis ')

Ik woon in de binnenstad... dacht handig planten online> was ik net niet thuis en moet ik mijn planten ophalen andere kant van de stad.... door de regen :(:( niet heel blij volg keer toch tuincentrum voor mij

Pluspunten

Snelle levering mooie planten

Pluspunten

Zeer tevreden over de geleverde plant, goed verpakt. Plant is beter aangekomen dan in eerste instantie verwacht, super tof, ben er heel blij mee!

Pluspunten

Zeer mooie plant! Ook zeer goed ingepakt! Vroeger geleverd dan gezegd! 10 op 10

Koerier (DPD) niet aan huis geweest!!! Was de hele dag thuis! Dus via mail vernomen dat de plant toegekomen was en dus andere dag naar depot moeten rijden (niet de dichtstbijzijnde ) Heel spijtig toch 8€ betaald.

Pluspunten

Alles naar wens en goed verpakt afgeleverd. Prima kwaliteiten product.

Pluspunten

Goede communicatie. Keurige aflevering.

Pluspunten

Bezorging goed en op tijd. Mooie planten

Te grote doos t.o.v. De planten

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.