Pluspunten

Goede kwaliteit plant op de afgesproken manier afgeleverd

Nvt

Pluspunten

Aangenaam contact waarbij de plant uiteindelijk door eigen transport geleverd is. Dit ging gepaard met aanbevelingen hoe met de plant om te gaan en waarvoor we nog contact op mogen nemen in de verzorging van de plant.

Pluspunten

3 x goede kwaliteits planten. Wel iets kleiner dan gedacht.

Inpakken is super goed. te goed. Bijna niet uit de verpakking te krijgen. Mijn man heeft zich zelf gesneden met het stanley mes

Van beide planten waren de plastieke bloempotten beschadigd

Pluspunten

Ik heb 0,0 verstand van planten, maar wilde mijn man verrassen. Ik heb gebeld voor hulp en kreeg een uitgebreid en goed advies! Zo wist ik wat ik moest bestellen en hoe ik het moest planten. Ik ben super blij en mijn man was super verrast en dolblij met zijn lang gevraagde kamerplant! Nogmaals dankjewel!

Pluspunten

Hele mooie planten ontvangen. Ook zeer goed verpakt, Planten zijn goed aangekomen. Heel blij mee.

Geen.

Pluspunten

heel goed dinsdag besteld en donderdag in huis

geen idee

Pluspunten

Snelle goede levering

Pluspunten

Ik heb twee palmen ontvangen, had vooraf wel de gedachte zal ik dit wel doen, maar het is precies als de foto op de site. Alle lof voor 123planten, ik ben er heel blij mee!

Pluspunten

Nog nooit heb ik zulke mooie en gezonde planten gehad, fantastisch!!!

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, zeer goede verpakking, goede kwaliteit planten

Pluspunten

Duidelijke uitleg, goede prijs en snelle levering.

Pluspunten

10 voor de verpakking 10 voor de planten 10 voor de snelle levering van de planten

zou het niet weten, ik vind 123 planten geweldig.

Pluspunten

Ruime keuze Op de site voldoende uitleg

Bij bezorgen van de plant ook beschrijving qua verzorging toevoegen

Pluspunten

makkelijke overzichtelijke website snelle bezorgservice zeer mooie prijzen tov fysieke winkels mooie kwaliteit van de plant

Geen verbeterpunten, blijf vooral zo doorgaan. Ik ben persoonlijk altijd van "de verwachtingen overtreffen". Zo zou ik er voor kiezen om als plant 123 altijd een kleinigheidje bij een bestelling te doen, Als voorbeeld: Zo kreeg ik laatst bij het bestellen van 5 tubes montagekit een kerstmuts bij de bestelling! Hartstikke leuk en hadden ze niet hoeven doen! Daar houdt ik van :)

Pluspunten

Heel klantvriendelijk, snelle reacties en goede nazorg!!

Pluspunten

Snelle en goede service

Kijk of de pot nog enigsinds heel is. Ik haalde de plant uit de doos en uit de zak waarna de pot eromheen uitelkaar viel waardoor de kluit van de plant in 2e splitste en de plant in 2 delen op de grond eindigde. Nu in een sierpot maar de stevigheid van de plant is helaas weg

Pluspunten

Snelle levering. Planten keurig verpakt en in uitstekende conditie.

Pluspunten

De planten waren goed verpakt en werden netjes bezorgd. Prijs kwaliteit is prima.

De bladeren van de yucca van de onderste stam zijn wat slap. Verder ziet hij er gezond uit.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.