Pluspunten

Supersnelle levering

Pluspunten

Snelle levering en planten zien er nog fris en fruitig uit

Pluspunten

Snel en prima website

Pluspunten

Nette klantenservice, snelle verzending. Na een klacht over de vervoerder prima aftersales ontvangen. Ga zo door!

Neem alstublieft een andere vervoerder. De eerste bezorgdag zou het tussen 17.40 en 18.40 bezorgd worden. Niet bezorgd. Vervolgens pakket kwijt en 3 dagen toch een mail van DPD. Het zou diezelfde dag bezorgd worden bij mij thuis. De bezorger heeft het niet thuis afgeleverd maar bij een pickup point 8 km verderop. De doos was zwaar beschadigd. Ik had geen planten besteld, maar vulcastrat en watermeters. Als 123 kamerolanten ook planten meegeeft aan DPD zal ik persoonlijk geen planten bestellen puur door de slechte bezorgservice van DPD.

Pluspunten

Gebruiksaanwijzing/uiteenzetting over planten etc.Helder & Duidelijk! Layout webpagina prima!

Prima zo!

Pluspunten

We hebben een prachtige nieuwe vriend in ons midden dankzij 123kamerplanten.com. Alsof de zitkamer getransformeerd is tot een orangerie-achtige oase naast de al aanwezige groene vriendjes.

Kunnen jullie weinig/niks aan doen, de bezorger kwam een beetje contactgestoord over, in de zin van hij gedroeg zich alsof hij lucht was, terwijl zijn pakket zo betekenisvol voor mij is. Hij/zij is dus ook een zeer waardevol en belangrijk mens ;)! <3 Misschien had hij gewoon zijn dag niet of is hij schuw aangelegd. Hij (elke bezorger) mag weten dat hij ertoe doet!

Pluspunten

Perfect ingepakt en een verzorgde en gezonde plant geleverd. Niks om aan te merken.

Pluspunten

Snelle levering, mooie plant

ik kreeg de bezorgtijd pas door nadat de plant was bezorgd.

Pluspunten

Duidelijke website Snelle levering Goede bezorgdienst

Ga zo door

Pluspunten

Snelle levering. Planten in goede staat. Betere kwaliteit dan het tuincentrum hier in de buurt. Veel informatie op de website.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aardige klantenservice die goed meehelpt naar het zoeken naar oplossingen. Zeker een aanrader 123kamerplanten.com. 7/10 omdat de bezorging via DPD niet goed verliep.

Ze maken gebruik van externe partij die de bezorging doet. Deze partij is bekend onder de naam DPD en heeft meer dan een week nodig om een pakket af te leveren in de regio Rotterdam, waarbij van alles mis gaat. De klantenservice van DPD is niet behulpzaam.

Pluspunten

Een snelle verzending En keurig verpakt IK geef dit bedrijf een 8

IK zal het bedrijf aanbevelen een 8

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Goede kwaliteit, oogt erg mooi.

Tijdsindicatie bezorging

Pluspunten

Goed en onbeschadigd geleverd

Kaartje met info over plant/product

Pluspunten

Prefecte plant gekregen. Boven verwachting

Pluspunten

Super service, doen hun uiterste best op de dag naar wens te leveren. Goed en snel contact via de mail. Snelle levering en mooi producten ontvangen!

Pluspunten

Snelle levering, goed advies, behulpzaam en een ruim assortiment

Pluspunten

Vlotte levering. Planten goed ingepakt en onbeschadigd geleverd.

Pluspunten

Al zeer snel na bestelling een mooie plant ontvangen, erg blij mee.

DHL levert slechte service, de bezorger was reageerde boos aan de telefoon toen ik aangaf niet thuis te zijn. Uiteindelijk is het pakket bij de buren afgegeven. De doos was aan de bovenkant helemaal opengescheurd. Gelukkig was het product niet beschadigd.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.