Pluspunten

Snelle levering en ook op de dag die ik als voorkeur had opgegeven. Was mijn eerste bestelling hier, maar goede ervaring.

Geen.

Pluspunten

Goede kwaliteit planten, goed verpakt en bezorgd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De plant was er snel en hij was niet beschadigd?

Ik vond het wel jammer dat de plastic pot die er bij zat niet meer rond was. Daarnaast had de bezorger blijkbaar flink geschud met het pakket, want de aarde zat overal waar het niet hoort. Amper meer in de pot en vooral bovenop de bladeren van de plant.

Pluspunten

snelle levering, goede prijs, prima planten

Pluspunten

Duidelijk, overzichtelijk.

Pluspunten

Goede communicatie en snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

de plat is gezond geleverd, juist plant (het ging om de plant van de foto) de plant snel geleverd customer service was prima, snelle feedback, via mail en tel

incorrecte weergave van de afmetingen van de planten. op de site stond 190cm aangegeven, in de realiteit is de plant amper 170cm. de prijs werd dus vergeleken bij uw concurrenten voor planten van 190cm. een verschil van een plant van 170 en 190 cm is enorm, en er werd ter compensatie niets van de prijs gedaan.

Pluspunten

Mooie planten. Goede informatie en snel geleverd.

Pluspunten

snelle bezorging en goede uitleg hoe de plant te behandelen

Pluspunten

Snelle levering, prima kwaliteit kunstplant (varen)

Pluspunten

Op woensdag besteld, maandag in plaats van zaterdag in huis. Dit heeft echter niet aan de webshop gelegen maar aan DPD dat helaas de zaterdag bezorging niet heeft waargemaakt. Hierover telefonisch contact gehad met Paul, die me ook snel weer terug belde met de bezorg info. Het bestellen en betalen via de website is goed voorlopen. Op de website staat ook erg veel informatie over de planten die verkocht worden. Het assortiment is enorm! Maandag mocht ik dan toch de doos uitpakken, verpakking was uitmuntend en de planten zijn heel goed aangekomen. De planten zijn mooi van formaat en in hele goede conditie. Zie bijgaande foto.

Pluspunten

Mijn plant was in perfecte staat, ook snel geleverd en goed verpakt, het kan niet beter

Pluspunten

Nakomen van belofte en goede communicatie.

Geen!

Pluspunten

gewoon goed.

track en trache kan beter?

Pluspunten

product als omschreven, goed verpakt & snelle levering!

Pluspunten

Bij de bestelling was ik iets vergeten en in overleg met een van de medewerkers kon dat snel geregeld worden zodat alles in één keer kon worden bezorgd. Goed verpakt in een stevige doos. Gezonde mooie plant. En goede instructies op hun website voor het verzorgen van hydrocultuurplanten. Prima service!

Pluspunten

snelle en correct levering

Pluspunten

Pluspunten

snell levering mooie planten! Ik ben er blij mee

Pluspunten

Geweldige ervaring. Goede advies over de planten in combinatie met welke potten. De foto's van de bestelde producten samen hielpen enorm. Super klant vriendelijk en ik raad jullie zeker aan!

Ik begreep bij de levering en plaatsing vd planten dat het ook goed is om 1x in de 2 weken de planten extra voeding te geven. Misschien een idee om dat aannte bieden online als mensen iets bestellen. Ik stond er nl niet bij stil.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.