Pluspunten

Snelle levering en erg goed ingepakt. Plant ook in zeer goede staat.

Ik had alleen een mosstok besteld. Waar echt een enorme doos omheen zat. Volgens mij kan dit echt wel anders ingepakt worden zodat er minder afval is.

Pluspunten

Prima service, uitzoeken, levering enzovoort. Niks mis mee!

Geen idee wat te verbeteren valt. Prijs misschien?

Pluspunten

Snelle levering en de producten zijn goed en stevig verpakt. De hydroplanten die ik heb ontvangen zien er allemaal erg gezond en fraai uit. Ik hoop dat ze het goed blijven doen, aan de kwaliteit zal het in ieder geval denk ik niet liggen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Website is goed en bevat uitgebreide informatie en veel manieren om te filteren, waaronder een filter op potmaat. Verder snelle bezorging en nette prijzen.

Ik heb de indruk dat een paar van de bovenste bladeren zijn gevouwen zodat de plant in de doos paste, zie foto's. Ik had de plant juist online besteld omdat hij zou beschadigen als ik hem zelf met de auto zou vervoeren. De bladeren zijn inmiddels wat bijgetrokken, maar ik kan het nog wel zien. Mijn tip is dus de volgende keer een grotere doos te gebruiken.

Pluspunten

Snelle accurate levering!

Pluspunten

Bestelling is snel geleverd. En ren super mooie gezonde plant binnen gekregen

Mijn bestelling bestond uit een kentia palm en ook nog 2 zakken vulcate. Ik woon in een appartement op 5 hoog met lift. Desondanks moest ik van de bezorger naat beneden komen en zelf mijn spullen naar boven sjouwen. Voor een alleenstaande vrouw die niet zwaar mag tillen wel een zware minpunt. Het stond echter ook nergens aangegeven dat bezorgers niet tot aan de deur bezorgen. Dit ben ik niet gewend. Graag als dit van toepassing ergens op de site opnemen dat bezorgen in een flat of appartement zelf ophalen bij de hal deur ofzo. Zodat men voorbereid is.

Pluspunten

Snelle levering en betrouwbaar bedrijf. Plant is prachtig!

Pluspunten

Goed verpakt en snel geleverd

Pluspunten

Super mooie planten in prima staat ontvangen, eveneens goede service! Heel goede levering van DHL! Tot de volgende bestelling! Heel mooie en goede website

alles is prima! Houden zo!

Pluspunten

snel en super verpakt

Pluspunten

Overzichtelijke site, makkelijk om te bestellen, snel en netjes geleverd. Was vooral zeer blij om te zien dat de spullen goed verpakt waren met recycled plastic.

Pluspunten

Bestelde Plant was netjes verpakt, en geleverd op tijd. Staat nu mooi in mijn huiskamer.

Pluspunten

Keurig geleverd volgens afspraak. Middels emails werd ik keurig op de hoogte gehouden. Had al ervaring met 123kamerplanten.com. Ik koop met een gerust hart planten bij dit bedrijf.

Ik heb deze keer twee planten gekocht welke volgens de site dezelfde afmetingen zouden hebben. De hoogte van de planten scheelt wel behoorlijk per plant.

Pluspunten

Mooie kwaliteit planten,word goed verpakt bezorgt.

Kreeg een mail dat het op woensdag bezorgt zou worden maar er stond niet in de mail dat ik even moest reageren dus zat ik op die dag voor niets te wachten. Pas in de volgende mail werd mij dat duidelijk,jammer.

Pluspunten

Alles is prima verlopen

Pluspunten

Snelle levering, goed bereikbaar, goed en uitgebreid advies (telefonisch), product ziet er precies zo uit als op de foto

Misschien is het haalbaar om de bezorgkosten boven een bepaald bedrag te laten vervallen en deze door te berekenen in de aankoop van de plant oid zelf. Dit is 'vriendelijker' (gevoelsmatig) naar de klant.

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt!

Pluspunten

Goede communicatie, leverdatum afspreken (en daarna verzetten) was geen enkel probleem en planten werden in goede staat geleverd.

Het zou nog fijner zijn als er vooraf (bijvoorbeeld een dag op voorhand) een schatting van de levertijd gegeven zou kunnen worden. Nu zijn we de hele dag thuis moeten blijven en kwam de levering pas rond 17u.

Pluspunten

Very good service... product described exactly as what was delivered. I would definitely recommend purchasing from this site to anyone who is wanting to buy plants.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.