Pluspunten

snelle reacties, kritische vragen over de ruimte waar de plant kwam te staan (wel genoeg licht) goede levering met duidelijke instructies voor verzorging

eigenlijk geen

Pluspunten

Top website en mooie planten - goede kwaliteit. Geleverd volgens afspraak.

Klein puntje: ik zou het heel fijn vinden als er advies over verzorging van de planten bij de bezorging zou zitten.

Pluspunten

super goede service, levering op tijd en flexibel!

Pluspunten

Mooie planten / snelle service ! gewoon top !

Pluspunten

Top service, goede kwaliteit en snel!

Pluspunten

Prima producten

N.v.t.

Pluspunten

- correcte levering - goed verpakt - mooie planten - website zeer compleet met goede informatie

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd. Plant van prima kwaliteit

Pluspunten

Goede kwaliteit van de planten . Prima informatie over het leveringsproces Zeer ruim assortiment . Goede prijs - kwaliteit verhouding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Very good customer service support

The package (size of paper box) was not super "comfortable" for my plants - the leaves of one the plants I ordered was partially folded in the pot.

Pluspunten

Goed geholpen. Planten netjes verpakt en goed aangekomen, zien er erg mooi uit. Heel tevreden. Aspidistra's besteld, die waren niet te krijgen bij tuincentrum. Fijn dat jullie ze wel hebben.

duurde een dag langer voor pakket er was maar dat lag aan de koerier.

Pluspunten

Prima afgeleverd, mooie plant

Pluspunten

Service en meedenken, perfect

Pluspunten

perfecte bezorging in die verpakking

ik wil graag een tip ivm onderhoud van deze plant nl de philodendron monstera.

Pluspunten

Super goede service. Ik had twee grote planten besteld waarvan er eentje totaal niet voldeed aan de verwachting. Hier een melding van gemaakt en tot mijn verbazing kreeg ik een reactie met het verzoek een foto door te mailen. Na dit gedaan te hebben, waren ze het met me eens en heb ik gratis een nieuwe plant toegestuurd gekregen. Echt helemaal top..... Van mij krijgen ze een dikke 10.....

Pluspunten

De levering was volgens afspraak en de grote Aloë Vera werd in een keurige doos afgeleverd. Helaas was er een enorm blad geknakt en deze was gewoon mee verpakt. Ik heb dit gemeld bij de 123 kamerplanten. Erg fijn is dat mijn "klacht" super goed werd opgepakt en ze hun uiterste best hebben gedaan dit vervelende gevoel weg te nemen.......

Misschien een iets betere check vóór verzending!

Pluspunten

Ruim assortiment, snelle service!

HUGE doos gekregen voor een kleiner item.. snap dat verpakking lastig is en dat niet voor alles nieuw materiaal gehaald kan worden, maar bubbelwrap was ook prima geweest.

Pluspunten

alles perfect in orde, snelle levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

goede levering

Ik had verwacht een gebruiksaanwijzing van de planten te mogen ontvangen. Die zat er niet bij....

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.