Pluspunten

Goede service. Er wordt meegedacht. Bij bestelling van een plantenbakcombinatie had ik per ongeluk bij de binnenpot op het bestelformulier als aantal 2 ingetoetst. Word ik gebeld door een medewerker en gevraagd of dit de bedoeling was. Foutje van mij. Werd meteen hersteld en teveel betaalde bedrag gestorneerd. Klasse !! Meteen de volgende dag werd het bestelde geleverd.

Pluspunten

Mooie planten en makkelijk ophalen in Honselersdijk

Pluspunten

Prachtige plant, fantastisch service.

Pluspunten

De planten zijn mooi en heel netjes geleverd met genoeg ruimte in de doos.

Het zou nog fijner zijn als je een precieze levertijd kunt krijgen.

Pluspunten

Snelle afhanfdeling bestelling goed aangekomen, precies zoals verwacht

Het is jammer dat geen precies tijdstip van bezorging bekend is

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

afspraken nakomen: 1) leveren binnen de gestelde termijn en daarna 2) leveren op de afgesproken dag. 2x voor niets een dag vrij genomen om te wachten op iets dat niet kwam. Uiteraard een 3e keer voorkomen door het product af te bestellen.

Pluspunten

Ik heb prima voorlichting gehad. Ik heb een mooi exemplaar van de bestelde plant op de afgesproken datum ontvangen, alsmede een bestelde bodemvochtmeter. Op voorhand was me aangeraden om de plant direct te verpotten omdat hij in een kweekpot geleverd wordt.

Bij aankomst bleek de kweekpot gescheurd, waardoor een deel van de potgrond er uit gelopen was. Het was dus sowieso noodzaak om de plant in een andere pot te zetten. Ik neem aan dat een gescheurde kweekpot een incident is. De bodemvochtmeter is geleverd zonder enige gebruiksaanwijzing. Dit heb ik op internet moeten opzoeken.

Pluspunten

Snel en accuraat, ook prima telefonisch contact voor maatwerk

Pluspunten

snel en goedkoop

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten.

De verzending van de goederen. Er zat 1 sticker op de doos, dat deze rechtop gehouden moet worden, helaas werd dit niet gedaan door DPD. Daardoor kleine beschadiging aan de plant.

Pluspunten

Goed en netjes verpakt.

Pluspunten

Snelle levering / goede service

Pluspunten

vlugge en correcte levering

geen

Pluspunten

-Snelle bezorging -Goed verzorgt product -Duidelijke en overzichtelijke website

Wat minder potgrond in de pot

Pluspunten

Snelle levering, planten in topconditie en goed verpakt

Pluspunten

snelle en correcte levering prima kwaliteit geleverd

Pluspunten

goed vepakt en mooie planten (Calathea)

geen

Pluspunten

Keurig netjes op tijd geleverd, prachtige plant,

Pluspunten

Snelle levering, komen afspraken na, kwaliteitsproducten

Pluspunten

Zending goed ontvangen, geen schade aan planten. Fijne website.

Pluspunten

Het bestelde product zou niet leverbaar en ik werd direct gebeld. Later op de dag kreeg ik een telefoontje dat het artikel toch leverbaar was. Top! Het artikel kon zelfs al eerder worden geleverd, dan de twee dagen wat er voor staat. Top!

Geen.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.