Pluspunten

Zeer goede service en klantgericht. Plant kunnen uitzoeken en fijn afgeleverd. Persoonlijke benadering.

Pluspunten

Duidelijke site en bestelmethode. Snelle levering.

Pluspunten

toplevering. Goede communicatie, ook per telefoon. De verzending gebeurde per DHL vrachtauto. En de planten waren tip top in orde bij aankomst. Zeker een aanrader.

Pluspunten

goede kwaliteit plant die mij is geleverd en heel goed verpakt.

Pluspunten

Snel en kwaliteit top

Geen. Vooral zo doorgaan.

Pluspunten

Fijne uitleg, planten perfect ingepakt, fijn dat er meegeholpen werd met inladen planten in de auto. het was een stukje rijden maar de moeite waard !!

Pluspunten

Keurig op tijd, prachtige plant - iets groter dan vermeld in prijslijst en extreem goed verpakt. Absolute aanrader.

Pluspunten

Mooie planten verkrijgbaar. Sommige reeds opgepot in fraaie pot. Ideaal voor kantoor. Goed advies van Richard (de chauffeur) over hoeveelheid water geven per plantensoort / per seizoen. Snelle levering. Voor elk budget, lichtomstandigheid, etc is wel een bijpassende plant te vinden. Bijna teveel keuze aan planten. Aanrader!

Indien de planning een dagdeel voor levering kan aangeven voor levering, kunnen klanten dat ook beter in hun eigen dagplanning opnemen. Dat zou wat handiger zijn.

Pluspunten

Prima planten. Perfect verpakt. Vlotte levering.

Pluspunten

alles is er goed geregeld

geen

Pluspunten

Goede support, heel mooie planten, prijs - kwaliteit top.

dhl tracking code meteen meegeven.

Pluspunten

Snelle levering en mooie planten

Pluspunten

Erg fijne en snelle klantenservice. Denken mee in oplossingen en geven tips waar nodig. Zeer tevreden!

Pluspunten

Twee hydrocultuur-palmen gekocht. Alles is vlotjes verlopen.

Pluspunten

Netjes en op de gewenste dag geleverd. Planten zien er super uit.

Pluspunten

Enorme keuze! En dan een SUPER vriendelijke medewerker aan de telefoon gehad bij de aanschaf van een hydrocultuur plant.Kwam er zelf niet uit en deze heer heeft mij stap voor stap geholpen waarfoor er nu een prachtige plant id kamer staat!

Geen...

Pluspunten

Zeer correct service. Snelle levering. Mooi!

Pluspunten

Grote plantenkeuze, vlotte en correcte afhandeling, mooie en verzorgde planten ontvangen, goede en nette verpakking. Absolute aanrader, bedankt voor de prima afhandeling van mijn bestelling.

Pluspunten

Mooi bedrijf ik ben zeer te vreden de plant die ik bestelt heb was zeer vakkundig verpakt mijn complimenten. Groetjes jill

Pluspunten

Deskundigheid

Niet

Pluspunten

Ik had 1 plant besteld en deze is de volgende dag goed verpakt bezorgd. De kwaliteit van de plant was ook perfect en ik zal hier in het vervolg weer bestellen.

Pluspunten

Fijne communicatie, supersnelle levering

De kartonnendoos had door het vocht van de planten z'n beste tijd gehad bij aankomst, dus dat is een heeeeeel klein aandachtspuntje

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.