Pluspunten

Zeer snelle , perfecte service !

Pluspunten

Mooie site; groen straalt vriendelijkheid en rust uit en matcht met het plantenthema. Fijn dat planten geleverd kunnen worden, ook op een ander adres. Er wordt eerlijk vermeldt wat de eigenschappen van een plant zijn en hoe groen je vingers moeten zijn.

Sommige planten zijn wat duur.

Pluspunten

Snelle levering. Mooie planten, netjes verzonden, voldoet aan verwachtingen.

Plak een stickertje op de pot of kaartje in de pot met de naam van de plant. Het was eventjes puzzelen voor wij er uit waren welke plant welke was.

Pluspunten

Mijn 2e bestelling bij 123kamerplanten. Eventuele vragen worden snel via facebook beantwoord en ik heb in totaal al 5 planten besteld en zijn steeds netjes verpakt en mooi en correct van afmeting zoals op de website vermeld.

Pluspunten

Mooie planten

Pluspunten

De ficus vindt ik erg mooi en hij was zeer netjes verpakt zoals het hoort hij staat op een mooi plaatsje voor het raam zou nog wel een of twee grote planten willen hebben bedankt 123 kamerplanten

Pluspunten

Fijne klantenservice en blij met de plant!

Wellicht kiezen voor een ander vervoersbedrijf.

Pluspunten

snelle levering, keurig verpakte planten, planten in prima conditie/zien er goed uit

bij de sansevieria's zat helaas geen plantverzorgingstipskaartje

Pluspunten

Planten zien er boven verwachting uit bij levering.

Pluspunten

Snel bezorgd, prachtige plant, goed verpakt en snel antwoord op mail.

Op de website was me niet duidelijk geworden wat ik precies nodig had.

Pluspunten

Snel, voldoet aan verwachting

Pluspunten

Er is een grotere maat plant geleverd dan besteld. Goede informatie over de voortgang van de bestelling en de levering. Binnen 2 dagen geleverd en door de goede verpakking kon de plant niet beschadigd worden tijdens het transport.

Pluspunten

Zeer persoonlijke hulp bij selectie van de plant. Ik ben erg tevreden.

Pluspunten

Snelle keurige levering van de planten

Pluspunten

Snelle levering op de dag die k wil. En een hele mooie plant.

Pluspunten

Snelle levering en prachtige plant geleverd!!

Pluspunten

Snelle bezorging en met grote zorg verpakt!

De wijze van verzorging gelijk bij de plant stoppen i.p.v. alleen de verwijzing naar de site.

Pluspunten

Snelle levering en afhandeling eventuele problemen

Pluspunten

Snel en netjes geleverd. Veel keuze.

Tip: Vragen of de plant gelijk in de bijbestelde pot geleverd moet worden. (met potgrond) Verbeterpunt: Op de site is bij mij verwarring ontstaan over de plant die ik bestelde. Links stond een afbeelding van de plant die wilde bestellen maar rechts in het rijtje heb ik een ander geselecteerd.(verwarrend)

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.