Pluspunten

Prachtige plant. Keurig op tijd geleverd.

Pluspunten

Prachtige plant ! Snel geleverd. Veilig betaald via iDEAL. Handige adviezen/verzorgingtips op de site

Pluspunten

-Zeer goedkoop tegenover prijzen van tuincentra, bloemisten, decoratiewinkels... -prima levering -bij een kleine prijs gratis verzending -planten zijn groter dan verwacht -planten zijn zeer gezond -goede uitleg over de plant op jullie website te vinden

-De site is echt gericht op grote bestellingen van grote bedrijven en kantoren. Het zou zich nog meer naar de gewone particulier mogen toespitsen. -een niet gerecycleerde doos werd geleverd (dit sluit niet aan bij het groene natuurleven)

Pluspunten

Pluspunten

heldere website, mooie planten, snelle levering, nette levering

eigenlijk geen

Pluspunten

Levering snel en op tijd. Veel goede informatie op de website. Prima prijs.

Monstera Deliciosa plant kwam helaas met een aantal gebroken bladeren aan.

Can be helpt have come heide of the plant the the client but. Ford exempel I bought the philodendro I can live have come tips about the plant, (exposition,water.exc)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes verpakt en artikel volledig naar verwachtingen.

Stap over van koeriersbedrijf. Kies bijvoorveeld DPD. Daar krijgen klanten tot een half uur nauwkeurig wanneer er bezorgd word. Live tracking kun je de chauffeur volgen tot je voordeur. DHL geeft een bezorgmoment aan van 08.00 - 14.00 uur en komen vervolgens om 16.39 uur aan je deur. Kost je een hele dag als je het in ontvangst wilt nemen. Dit kost jullie klanten die dit op deze manier ervaren. Die bestellen de volgende keer wel ergens anders. Jammer dat een extern bedrijf het verknald.

Pluspunten

in totaal 7 mailtjes ontvangen voor de levering van 1 pot voeding voor hydro cultuur. Ik vind dit wel wat veel!

Pluspunten

Levering conform afspraak. Plant ziet er prima uit.

Pluspunten

Zeer mooie plant, snel geleverd.

Pot was gebarsten bij levering maar heb hier compensatie voor gekregen, perfect dus!

Pluspunten

Wordt meegedacht, mooie producten

_

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Twee dezelfde kamerplanten gekocht van 120cm en beide hadden dat formaat.

De doos had groter gemogen. Twee van de 5 toppen waren afgebroken. Dit paste net niet meer in de doos en werden gebogen in de doos gestopt

Pluspunten

Vlotte correcte afhandeling

Pluspunten

HippoXpress

HippoXpress

Pluspunten

levering is netjes op tijd. De planten zijn zeer goed verpakt en in zeer goede staat. Ik beveel het iedereen aan.

nvt

Pluspunten

Mooie planten binnen gekregen. Klopt precies met de omschrijving op de site; groen en fris, ik ben tevreden.

Pluspunten

Mooie plant. Snel geleverd. Top.

Pluspunten

Alles mooi!

Pluspunten

correcte leveringstermijn goede en snelle communicatie correcte afhandeling van een klacht middels gedeeltelijke creditering

betere controle of omschrijving (en maten) van het product corresponderen met de werkelijkheid

geen

Pluspunten

mooie planten, snelle levering

?

Pluspunten

Hele goede service en perfecte communicatie!

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.