Pluspunten

mooie planten prima verpakt en snelle levering

Pluspunten

Plant was goed ingepakt en duidelijk weergave op pakket dat het om een plant ging. Plant ziet er top uit!

Bezorgdatum beter afstemmen. Ik had nl bij bijzonderheden aangegeven dat ik de plant graag op maandag geleverd wilde hebben. Helaas is hier niets mee gedaan. Pakket werd op zaterdag geleverd waardoor ik iets moest gaan regelen.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling en snelle herstelactie van een foutje bij de levering.

Pluspunten

Snel. Levering, goedkoop en plant netjes ingepakt

Niks te verbeteren

Pluspunten

- Leverdag naar keuze! (via notities) - Goede kamerplanten, mooie grootte - Voor een goede prijs (goedkoper, betere kwaliteit; dan bij super- en bouwmarkten)

- Één plant zou vijf bloemen hebben bij levering, heeft er maar twee helaas (anders was het zeker 5 sterren geweest).

Pluspunten

ik had mijn bestelling al snel in huis super mooie planten zaten ook heel mooi verpakt zeker zal mijn volgende bestelling weer bij jullie zijn

Pluspunten

Er was iets fout gegaan met het versturen van de plant die ik had besteld, maar is super snel en netjes opgelost en heb vanwege hun foutje zelfs korting gekregen!

Pluspunten

Ik kan niets negatief zeggen. Zeer professioneel verpakt. Zeer gezonde mooie planten zoals weergegeven op de site. Snelle levering en op de dag van de afspraak. Is een aanrader, zeker niet twijfelen.

Ik kan er geen bedenken. Doe zo verder.

Pluspunten

vlotte levering, kwalitatief goed product en netjes verzorgd verzonden.

Pluspunten

Het ging perfect

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie planten en fijne website met goede zoekmogelijkheden

Voor de levering moest ik wachten van 800 uur smorgen tot 1800 uur savonds. De planten werden om 1800 uur geleverd. Dit wachten is wel heel lang. Het is fijn als er smorgens gecommuniceerd wordt in welk tijdvak je bent ingedeeld zodat je boodschappen kan doen.

Pluspunten

Netjes en snel geleverd en reageren snel op mail.9

Pluspunten

Informatieve website; perfecte levering van mooie planten.

Niet bezuinigen op de vervoerder want als ze de dozen op de kop gaan zetten dan heb je misschien een probleem. Voorts vind ik de grootste maten van de palmsoorten die ik heb besteld nog erg prijzig. Bijvoorbeeld bij de boomvaren Dicksonia heb je daar nogal wat concurrentie.

Pluspunten

- snelle levering - goed advies - meedenkend - prijs/kwaliteit verhouding oké

- geen

Pluspunten

Snelle levering, mooie planten, goed verpakt. Ik ben er blij mee.

Pluspunten

snelheid, correctheid

betere zoekmachine (hoogte, kleur, etc)

Pluspunten

alles was keurig ingepakt en plant zag er mooi uit

DHL heeft een bezorg periode binnen een tijdslot van 10 uur. Dit is erg lang en je moet daardoor de hele dag thuis blijven

Pluspunten

snelle levering. e.mailtjes worden snel beantwoord. prima service.

verpakking van de planten is een punt van aandacht.

Pluspunten

Prima service...wilde het graag zaterdag bezorgd krijgen en is ook gebeurd... goed ingepakt.... heb meteen een nieuwe bestelling gedaan

Pluspunten

goed qualiteit planten

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.