Pluspunten

snelle levering palm erg mooi zelfde grote als beloofd ! aanbeveler !!

Pluspunten

Fijn dat de plant zo snel en compleet geleverd wordt, in een handige doos via de post.

Doordat de doos iets te smal was zijn een aantal bladeren geknakt, dat is wel zonde van de mooie plant.

Pluspunten

Snel besteld en keurig op tijd geleverd

Pluspunten

Snelle en correcte levering, goed telefonisch advies

Pluspunten

Snelle service, mooie prijzen en het allerbelangrijkste, planten van uitstekende kwaliteit en goed verpakt! Andere plantenzaken kunnen er van leren! Ik bestel zeker nog! 2 potjes waren vergeten mee geleverd te worden maar dat werd direct in orde gebracht!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering en duidelijke e.mails.

Doos was gedeukt en plantenaarde lag naast de pot in de plastic zak. Ik hoop dat de kluit niet teveel geleden heeft.

Pluspunten

Goed advies en email contact, leuke planten, overzichtelijke website

Pluspunten

Snelle levering en bestelproces verliep soepel en snel.

De plant die ik binnenkreeg had een soort van klem gestaan, waardoor hij nu niet meer helemaal recht staat.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Netjes gecommuniceerd!

Gebruiksaanwijzing van de plant zou handig zijn.

Pluspunten

Goede service, zeer te vrede. Geef 10 punt.

Geen.

Pluspunten

Prachtige plant ontvangen, naar aanleiding van een vraag die we nog hadden met de klantenservice gebeld en hier prima te woord gestaan en geholpen. Wij zijn erg blij met onze mooie nieuwe plant!

De vervoerder: DHL levert tussen 8.00 uur en 18.00 uur en kan geen preciezere tijd aangeven. Dat zou tegenwoordig toch anders moeten kunnen.... De plant werd bij ons boven gebracht (lift) op een steekkarretje, en de plant werd over de drempel geschoven door de bezorger. Dat snap ik aan de éne kant wel, maar toch. Het is een zware plant, die je in verband met de hoogte van 180 cm niet kunt optillen want dan komt-ie tegen het plafond. Dit zijn weliswaar verbeterpunten voor DHL, en heeft waarschijnlijk te maken met kosten, maar het is door jullie keuze voor deze vervoerder ook een verbeterpunt voor jullie. Verder echt niets dan lof!

Pluspunten

gebruiksvriendelijke website, snelle levering en planten zijn zeer goed verpakt

geen verbeterpunten

Pluspunten

Product ziet er goed uit, kan nog niet oordelen over kwaliteit op de langere termijn. Snelle response op feedback, ook goed gereageerd op klacht over levering van grote doos vol vogelpoep (niet de schuld van 123kamerplanten).

Pluspunten

prima plant ,snelle service

neen

Pluspunten

Prijs kwaliteit perfect !! Levering perfect !!

Pluspunten

snelle levering, artikel precies zoals omschreven op de site.

Pluspunten

Duidelijke advertenties met goede informatie Keurig verpakt voor transport

Geen idee

Pluspunten

Kleinschalig, klantvriendelijk

Pluspunten

Uitgebreide collectie, snelle levering; geleverde voldoet aan de verwachting

Pluspunten

Op tijd geleverd. Kwalitatief mooie plant, precies wat ik bedoeld had.

Pluspunten

Mooie planten van goede kwaliteit! Ik heb deze site al snel doorgeven aan familie en vrienden.

Het duurde even nadat mijn betaling bij jullie geregistreerd was, ik weet niet of dat door mijn bankbetaling kwam of doordat de administratie niet erg vlot was. Maar zoals ik al aangeef hier boven ben ik zeer te spreken over de kwaliteit van de planten!!

Pluspunten

Verpakking zou iets beter kunnen. Plus evt een flyer met tips met hoe je de plant het beste kan verzorgen. Verder prima bedrijf. Koop er zeker weer planten mits ze van vervoerder wisselen.

Neem een andere vervoerder dan DHL.. deze mensen weten niet hoe ze met verzendingen om moeten gaan, zaten een paar gaten in de doos die er duidelijk ingeschopt waren.. probeer DPD of post NL eens.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Plant was goed verpakt, in een handige hoge doos - Plant was goed vochtig bij bezorging en zag er top uit

- Kan niet zien wanneer er bezorgd wordt; 5 minuten niet thuis kan dus beteken dat de plant nog 24 uur in een warme bus moet staan. De chauffeur vroeg "Is dat een échte plant?", dus ze houden er blijkbaar niet zelf persé rekening mee.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.