Pluspunten

Direct contact, goed advies en goed service!

geen

Pluspunten

Goede service, snelle reactie.

Pluspunten

Plant netjes verpakt en bestelling goed afgehandeld

n.v.t.

goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, ruim aanbod en voorraad, gratis levering

Informatie over het product strookt niet met de werkelijkheid (grootte van de plant wijkt 40cm af!)

Pluspunten

fantastische uitleg a.d.v. filmpjes die het vertrouwen geven aan het juiste adres te zijn. Dit wordt vervolgens waargemaakt in de praktijk!

Pluspunten

zeer snelle service kwaliteitplanten

Pluspunten

Prachtige plant en in goede orde bezorgd. Ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Pluspunten

Plant en pot van een goede kwaliteit Vorm en grootte van de plant voldoet aan verwachting goede aftersales bij vragen over het product

Pluspunten

Snelle reactie op vragen via email. Levering goederen goed en snel geregeld en geleverd. Grote keuze. Goede informatie.

Geen opmerkingen. Is mijn eerste bestelling, maar zal zeker nogmaals contact opnemen.

Pluspunten

De Promanol-R was precies wat ik nodig had om de uitbarsting van wolluis op de buxus zoals die vorig jaar getierd heeft te kunnen voorkomen en preventief te kunnen bestrijden. Ben heel blij met de snelle verzending die overigens heel goed en mooi verpakt was. Klasse! Waarvoor mijn hartelijke dank. Met vriendelijke groet, M.J.C. Bijl 9713 AE Groningen

Pluspunten

Louter positieve ervaring. Zowel telefonisch als op locatie goed geholpen door Chris. Levering volgens afspraak en ook over onderhoud goede tips gehad.

Pluspunten

Heel gemakkelijk!!

Planten waren niet goed vast in de doos, dus waren omgevallen.

Pluspunten

Snelle levering op een dag naar keuze. Goede prijzen en duidelijke beschikbare informatie over de plant.

De plant werd niet helemaal geleverd zoals ik had verwacht. Maar al binnen enkele dagen ontving ik daarom een nieuw exemplaar. Nu helemaal naar tevredenheid. Snelle en nette oplossing.

Pluspunten

bestellen ging makkelijk en levering was erg snel. Eerste levering was helaas niet goed (geknakte toppen van de plant), maar dit is keurig hersteld en direct de volgende dag kosteloos een nieuwe plant.

zorg dat vervoer beter is zodat onnodig knakken van takken wordt voorkomen.

Pluspunten

mooie gezonde plant.. snelle levering.Heel tevreden over de bestelling.

Pluspunten

* Zeer snelle respons op vragen via o.a. facebook * Maandagochtend besteld, gevraagd voor woensdag te leveren en woensdag tegen de middag waren ze netjes geleverd. * Het was de eerste keer dat ik planten online bestelde maar ze waren allemaal zoals gehoopt, zelfs nog iets beter en de foto's op de website zeggen genoeg ...

Pluspunten

Product: Mooie plant - exact diegene die ik op de foto zag. Ziet er goed en gezond uit. Verpakking: Ik vroeg me af hoe je een plant verzend. Hij bleek netjes verpakt op een manier die duidelijk geschikt was voor pakketverzending. Bezorging: Ik kon de bezorgdag kiezen, en de pakketdienst stuurde de ochtends netjes een SMS dat ik de zending tussen 10:17 en 11:17 kon verwachten - en hield zich ook aan die belofte.

Bij de plant zat een kaartje met 'verzorgings-gegevens voor deze plant vind u online', maar zou het handig vinden om óók een mooie samenvatting voor mijn specifieke plant op papier te ontvangen. Beter om mensen te informeren die slechts zijdelings bij het koopproces betrokken waren, maar de plant wellicht wel (mede) gaan verzorgen.

Pluspunten

Bij vragen : correcte en snelle informatie. Goede verzorgde levering

Pluspunten

correcte levering en prachtige planten zoals aangegeven op site. Hartelijk dank !

Pluspunten

vervingen een plant die ze zelf niet mooi genoeg vonden door een grotere voor dezelfde prijs, chique!

Pluspunten

Goede klant/customer support snelle levering.

Ander verpakkingsmateriaal, plant kwam beschadigd aan.

Pluspunten

Gemakkelijke en complete website. Accurate levering en goede kwaliteit plant. Zeer tevreden over levering zowel kwalitatief als procedureel.

Pluspunten

Mooie planten,goed verpakt en netjes aangekomen.

Pluspunten

Supersnelle levering...top prijzen...veel voorraad

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.