Pluspunten

Alles is PERFECT !

Pluspunten

Mijn bestelling heb ik snel ontvangen. Het bedrijf was bijzonder vriendelijk nadat ze gelezen hadden dat mijn bestelling verkeerd was geleverd.

De doos waarin mijn bestelling zat werd verkeerd om geleverd. Gelukkig is mijn bestelling niet beschadigd.

Pluspunten

Correcte levering, door fout van mij in eerste instantie mis gegaan en keurig opgelost. Goede ervaring met klantenservice. Mooie plant.

Plant was iets kleiner dan in productomschrijving.

Pluspunten

Super snelle service en direct reactie op berichten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte afhandeling, goede communicatie

Veel te hoge verzendkosten.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen en volgens verzoek op tijd geleverd! Mooie planten ontvangen!

Ga zo door!

Pluspunten

snelle levering en uitstekende kwaliteit

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel service

Nvt

Pluspunten

Snelheid en informatie

Hoge bezorgkosten

Pluspunten

Snel geleverd, goed product, goede prijs.

Niet met DPD leveren: pakket zonder notificatie bij buren afgeleverd. Getekend voor ontvangst waarschijnlijk door koerier zelf (niet door de ontvanger).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles netjes verpakt en op tijd geleverd.

Als er een plant besteld is van +/- 100 cm hoog moet er geen plant geleverd worden van krap 90 cm hoog.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Plant looks healthy and nice

De plant was not completely covered with soil, so it was hanging down and not really useful. Had to buy extra soil and plant it in correctly.

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Plant naar verwachting en op tijd geleverd.

Pluspunten

De plant werd snel geleverd en was keurig verpakt. Het is een prachtige volle plant. Je kunt zien dat hij rechtsteeks van kweker komt. Zo'n mooie plant krijg je bij een tuincentrum niet gekocht. Hij is in topconditie en ik ben er erg blij mee! Ik heb hem op donderdag besteld en hoopte dat hij vrijdag geleverd kon worden. Ik kreeg een keurige mail dat dat niet meer haalbaar was. Nu is de plant zonder bijbetaling op zaterdag geleverd.

Ik heb echt niks aan te merken!

Pluspunten

Prijs kwaliteit is goed

Levering kan beter

Pluspunten

Veel kennis en reageren heel snel via de mail. Product was zoals verwacht. Fijne (web) shop, zou hier zeker vaker bestellen!

Wellicht soms handig om de planten of potten naar een ophaalpunt te kunnen versturen ( en ophalen)

Pluspunten

Top en snelle levering. Prachtige kamerplanten! Zijn zeer blij . Merci beaucoup :-)

Pluspunten

Planten zien er beter uit dan op website, en daar zien ze er al ok uit

Pluspunten

Planten zijn perfect en eheel overenkomstig de beschrijving op de website

Eén opmerking, bij het uitladen uit de bestelauto zakten de 2 planten door de bodem van de kartonnen doos en het was een heel gedoe om ze uit de auto te krijgen. Kwaliteit karton op zich is goed maar wellicht te veel gewicht voor één doos.

Pluspunten

Op alle vlakken TOP! -Prijs/kwaliteit verhouding staat na vergelijking op de absolute nummer 1. -Website is gebruiksvriendelijk, veel en duidelijk advies over onderhoud en noden planten en ook goed aangegeven welke maten je kan uitkiezen. -De levering liet niet lang op zich wachten en kon je volgen via track & trace. -De planten waren met grote zorg dusdanig verpakt dat ze geen nodeloze kneuzingen op zouden lopen. -De planten zelf zagen er prachtig en gezond uit, leken wel uit een magazine te komen. SUPER tevreden!

Eventueel op de website een zoekfilter voor onderhoudsintensiteit van de plant (licht, water) en de prijs (van laag naar hoog).

Pluspunten

Tja beter had ik het me niet voor kunnen stellen Hielde me goed op de hoogte ook Top

Nou niks zo doorblijven gaan

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.