Pluspunten

goede service, snelle levering

Pluspunten

123kamerplanten heeft binnen 2 minuten contact opgenomen na plaatsing van deze beoordeling. Vriendelijk personeel heeft het probleem snel aangepakt door de planten op zaterdag te laten bezorgen. Het zou wel fijn zijn als het in de toekomst mogelijk is om een bezorgtijd te selecteren. Al met al goed en snel gereageerd door 123kamerplanten.

Samenwerking met DHL is niet optimaal er kan niet gekozen worden voor een tijdstip dus ben je gedwongen om heel de dag thuis te zijn wat natuurlijk niet mogelijk is. Nou moet ik de planten ophalen in Rotterdam wat ook weer tijd en geld kost.

Pluspunten

Super planten, goede prijs, snelle levering

De dozen zijn natuurlijk heel zwaar, de bezorgers moeten eigenlijk wel helpen met tillen voor sommigen, of dit al aangeven bij het bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte levering.

- wit olievat vertoont al op bepaalde plekken afslijting. - (mini) handleiding voor eerste keer water geven. Ik goot er water op, blijkbaar reageert de sensor vertraagd, nu staat hij op 'maximum'. Hopelijk heb ik niet van bij de start de plant vermoord ;-)

Pluspunten

Goede service, snel reactie op mails.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

idd snelle levering maar daar is dan ook alles mee gezegd als het daadwerkelijk op een klacht aankomt geeft 123 kamerplanten niet thuis. en gooien het al snel op de verzorging,zeer jammer.

Pluspunten

Snelle levering, correct verpakt.

geen.

Pluspunten

Goed verzorgde plant, volgens afbeelding 123kamerplanten. Bezorging ook goed geregeld.

Pluspunten

Eén plant van onze keuze bleek tijdelijk niet leverbaar, waarvoor een keurig alternatief werd aangeboden. Uiteindelijk bleek de levering een paar dagen langer te duren, waarover heel goed werd gecommuniceerd.

Geen, ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service is top! Snelle reactie op mail en correcte levering.

Ik heb 2 planten besteld - 1 voldoet aan de verwachtingen, de 2e voldoet alles behalve aan de verwachtingen. Blad helemaal stuk, geen volle plant zoals afgebeeld!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel keus

Levering liet eindeloos op zich wachten Levering niet na afgesproken datum. Planten werden bij buren bezorgd terwijl we met 123kamerplanten duidelijk hadden afgesproken dat ze na een bepaalde datum bezorgd zouden worden ivm vakantie

Pluspunten

Correct afhandeling en snelle service

Pluspunten

professioneel, goed advies, snel bereikbaar

zaterdag bezorging niet aanbieden

Pluspunten

snelle levering, prachtige plant in goede conditie. Precies dezelfde als op de foto.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen enkel negatief punt. Goed product, goede communicatie, vlotte levering.

Prijzen wat aan de hoge kant?

Pluspunten

Zeer tevreden mooie gezonde planten, snel en goed verpakt geleverd voor een redelijke prijs.

Pluspunten

Snel en goed bereikbaar. Erg mooie plant. Pragmatisch ingesteld en goed aangeven wat wel en niet tot de mogelijkheden behoort.

Plant werd niet geleverd op de dag dat deze geleverd zou moeten worden. Wel netjes vooraf aangegeven dat ze door autopech de plant niet konden halen en dus ook niet konden versturen.

Pluspunten

Prachtige cactus! Snelle levering Telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan

Pluspunten

Hoge plant besteld: goed verpakt en netjes geleverd!

Pluspunten

Snelle levering en mooie plant

Pluspunten

goede service via e-mail om advies te geven

lever indicatie op de website vermelden.

Pluspunten

Afspraak keurig nagekomen. Ook het telefonisch contact was prima. De grote cactus was subliem verpakt en is daardoor zonder "schade"aangekomen.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.