Pluspunten

Uitstekend verzorgde planten. Snelle en perfect inpakte levering.

Pluspunten

**** bestelling werd geleverd op de afgesproken dag planten waren mooi en gezond en goed ingepakt, niet beschadigd! ik had wel graag per plant de verzorgingsinstructies, maar die vind je ook op website

Pluspunten

Goede telefonische service qua locatie planten en hoe de planten te onderhouden

Vervoers bedrijf DHL niet fijn omdat je via track and trace wel een datum te zien krijgt, maar totaal niet hoelaat. Dus moet je als nog de gehele dag thuis blijven om dit pakket in ontvangst te nemen. Ik weet dat het bij de buren aangeleverd kan worden maar wil mijn buren niet tot last zijn uiteraard. Dus kortom DHL dat kunnen jullie verbeteren

Pluspunten

Snelle service Goede kwaliteit Afspraken nagekomen

Tijdsindicatie geven m.b.t. bezorgen.

Pluspunten

Ontvangen zoals besteld ! Heel vlotte levering ! Groeten vanuit België

Pluspunten

snelle afhandeling van bestelling, snelle levering.

Enorme doos om klein product, misschien onnodig?

Pluspunten

Pluspunten

Contact en advies is echt super. Ook de pot en plant zijn prachtig.

Pluspunten

-mooie planten, goed verpakt, mooie website -prettig contact en bereidheid om vragen en problemen snel op te lossen

- bereikbaarheid (tot 17.00 uur) - geen mogelijkheid om normale bestellingen op een tijdvak in te laten plannen (dat betekent een hele dag binnen blijven, als je pech hebt): dat is niet van deze tijd -geen bevestiging van de bezorgdag die je zelf hebt aangegeven (daardoor kan het ook mis gaan, als je per ongeluk een foutieve datum hebt gekozen)

Pluspunten

Snelle verzending. Mooie gezonde plant!

Pluspunten

duidelijke website en goede instructiefilmpjes

Prijs van de producten is vrij hoog Kreeg van de drie planten een die helemaal slap hing. Heb hierover contact gehad en daar werd goed op gereageerd. maar wel slordig dat dit gebeurd.

Pluspunten

heel netjes verpakt en met zorg verzonden en correct afgeleverd.

Pluspunten

Goede kwaliteit planten. Duidelijke uitleg over verzorging van de planten op de website. Planten worden in prima staat afgeleverd.

Pluspunten

Goede service.

Geen.

Pluspunten

snelle levering mooie gezonde plant

Pluspunten

Zeer groot aanbod. Goede omschrijving. Zeer snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment

Snellere bezorging

Pluspunten

Goede service.

Pluspunten

Goed advies, snel en duidelijk

Pluspunten

Zeer professioneel, bij vragen is overal een bevredigend antwoord op. Veel contact gehad met Chris over planten potten e.d.. altijd goed geïnformeerd en vooral heel snel.

Ik zou niet weten wat er nog moet veranderen.

Pluspunten

Heel goede levering van een prachtige plant. Ik zal zeker nog bestellen. En zeker positief dat ze geen planten leveren die het nog niet waard zijn om te verkopen.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.