Pluspunten

Goede communicatie en advies tijdens vorst

Pluspunten

Snelle adequate levering, goed verpakt

Verzorgingstips toevoegen?

Pluspunten

zeer tevreden

Pluspunten

Altijd bereikbaar. En denken mee over de planten en de omgeving.

Pluspunten

Prima service en prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Prachtige kunsplanten bijn niet van echt te onderscheiden. Goede service en nalevering van te eeinig geleverde stuks in eerste instantie. Zeer klantvrienelijk geholpen na melding van te weinig geleverde planten. Kortom een aanrader en een adres om te onthouden..

Geen. Ga door met klantvriendelijke telefoonbeantwoording.

Pluspunten

artikelen zijn erg goed verpakt!

mag wel iets sneller

Pluspunten

Zeer correcte levering

Pluspunten

Goede en snelle communicatie. Meedenkend.

Geen.

Pluspunten

netjes bezorgd goed verpakt goede service

op de site vond ik het onduidelijk of de diameter van de potten de bovenkant of onderkant van de pot was, misschien kan dit ergens verteld worden

Pluspunten

Perfecte telefonische klantenservice met zeer goed advies op maat. Complimenten!

Pluspunten

ruime keuze, flexibel , en keurig op tijd leveren de kunststof planten zien er erg goed uit

site zou per kunststof plant een detail moment mogen hebben van blad of dergelijke

Pluspunten

Goede correspondentie en mooie producten!!

Pluspunten

Vlotte reactie op vragen via mail leveren op afgesproken dag

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, materialen goed verpakt. was mij niet duidelijk dat er wieltjes onder mijn plantenpotten zouden zitten. maar achteraf erg blij mee.

Pluspunten

Snelle bezorging en mooie plant!

Pluspunten

Bij het uitpakken bleek een groot gat in de doos met 3 planten en een pot was van boven naar beneden gescheurd. Daarop heeft 123 kamerplanten € 10,- teruggestort op mijn rekening. Pluim!!!!!!

Zo inpakken dat wanneer de doos door welke reden dan ook kapot gaat, de planten en/of bloempotten wel heel blijven.

Pluspunten

Nette levering en kwalitatief mooie plant!

Pluspunten

Snelle en nette levering. Plant ziet er super uit

Zware zak met vulcastrat in een aparte doos leveren.

Pluspunten

Goede levering en planten in uitstekende conditie!

Pluspunten

Uitstekende communicatie met de klanten, vlotte levering en service. Top!

Pluspunten

Prima planten!

Een nogal rommelige contact. Wij hadden aangegeven de plant op te willen halen. De medewerker die wij spraken ivm een ophaalafspraak maken raadden ons aan om toch te laten verzenden als wij de plant niet staand konden vervoeren (180cm hoog). Het veranderen was afgesproken en de plant betaald maar dat konden ze niet vinden in het systeem. Dit kwam uiteindelijk goed. Toen de plant geleverd werd door dhl droegen ze die horizontaal waardoor het grind overal terecht kwam. Bovendien hadden ze een groot blad gekneusd....

Pluspunten

Snelle en goede levering. Plant was goed en stevig verpakt.

Pluspunten

super goede en duidelijke site en onze bestelling is perfect bezorgd. Planten goed ingepakt en goede tips over de verzorging!

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.