Pluspunten

Geen verzendkosten. Snelle levering mooie plant en pot

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede info op website.

Pluspunten

Je kunt voordat je iets besteld een foto ontvangen en kiezen welke je wilt, top service!

Pluspunten

Redelijk snelle levering. Prima communicatie.

Bij het verpotten blijkt de sanseveria volledig uit elkaar te vallen. Nauwelijks een kluit of wortels. Dit valt tegen.

Pluspunten

ontzettend snelle levering prima

Pluspunten

Snelle service, eigen dag kiezen, en belangrijk mooi plant!

Pluspunten

snel, duidelijke en goedkoop

geen

Pluspunten

Zeer goede contact en communicatie. Kwaliteitsproduct en prima verpakt. Tien sterren wat mij betreft!

Pluspunten

Veel keuzes en mooie planten

Mogelijkheid dmv foto's zelf bewuste plant uit te kiezen.

Pluspunten

Snelle levering, goede producten, goede prijs-kwaliteit verhouding

×

Pluspunten

Snelle levering; goede service; fijn klantencontact; zeer mooie planten (identiek aan de foto's op de website); netjes en goed verpakt (kwetsbare euphorbia ingens van 110 cm intact bezorgd).

Euphorbia Ingens (cowboycactus) >10% kleiner dan vermeld op de website: +/- 105cm ipv +/- 120 (incl. pot). Wel een erg mooi exemplaar. Waarvoor dank.

Pluspunten

Snel, overzichtelijke website

Aanbieden van rode terracota plantenbakken

Pluspunten

Snelle levering en fijn dat je kan aangeven wanneer je het bezorgd wilt hebben.

Pluspunten

veel keuze, erg mooie planten, planten geleverd zoals op de foto op de website.

Pluspunten

Goede verpakking, mooie kwaliteit van de plant en veel keuze!

Meer moderne en hipper bloempotten aanbieden met bijvoorbeeld prints, want deze op de site zijn te standaard

Pluspunten

Heel erg bedankt voor de snelle service bij ontvangst beschadigde pot kreeg ik meteen een nieuwe! Mvg

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Planten zien er mooi en fris uit!

Verkoper wilde de plant niet opsturen wegens ´s nachts vriezen, maar heeft dit toch gedaan en de plant was oke. Andere online plantenzaken gebruiken verpakking waardoor de planten niet te koud worden en schade kunnen oplopen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb het pakket niet ontvangen Het is niet afgeleverd , ook niet bij het afhaalpunt Was niet de schuld van 123 kamerplanten. Hebben wel moeite gedaan om hetvpakket bezorgd te krijgen.

Ander pakjesbezorger kiezen.

Pluspunten

Zeer snelle levering netjes opgemaakt en verpakt.Ik had gebeld voor een andere bezorgingtijd ook dit was geen probleem.En de prijzen ziin ook heel goed.

Geen.

Pluspunten

Volgens afspraak keurig geleverd en knap om zo'n delicaat product als een plant zo keurig en onbeschadigd opgestuurd te krijgen, super tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service. Snelle levering.

Pluspunten

Goede service, snelle levering, mooie en aparte planten die niet zomaar overal te krijgen zijn.

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt.

Geen tips

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.