Pluspunten

Vlot antwoord op vragen per e-mail Goede antwoorden, eerlijke info. Najjekuhj afsorajen te najen,

Pluspunten

mooie plant snelle levering prima service!

Pluspunten

Super goede service. Planten kwamen in perfecte staat toe. Ik hou van jullie!

Pluspunten

Helemaal tevreden, snelle levering, goed beschermd verpakt, en planten zien er prachtig uit!

Pluspunten

Planten is perfecte staat (en lijken super op de foto!), goed verpakt.

Pluspunten

fijne zaak, geen klachten, snelle service.

geen

Pluspunten

Eerlijke, snelle, duidelijke en persoonlijke mailverkeer bij problemen. Ze helpen ook het probleem op te lossen. Zeer tevreden!

Pluspunten

- Snelle levering, duidelijk op welk tijdstip bezorgd wordt - Mooie plant, goed verpakt/beschermd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en vriendelijke communicatie klantvriendelijk mooie planten

Niet op het de momenten geleverd zoals dat werd aangekondigd

Pluspunten

goede service en veel keuze

wij kozen voor een bloempotten. Bij openen stellen wij vast dat die bovenaan smaller is dan onderaan. Dus niet echt duidelijk welk formaat plant erin kan , wanneer je plant niet kan overplanten. Dit zou m.i. duidelijker aangeduid kunnen worden .

Pluspunten

Goed verpakt

Geen bezorgtijden bekend alleen de dag.

Pluspunten

Stipt, vlot, goed verpakt, tof product

Verzorging van de planten moet je online zoeken, maar mijn plant stond er niet meer tussen. Ook navigeren op de site is wat verwarrend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestel gemak Mooie producten Scherpe prijzen

Pluspunten

Duidelijke website met meer dan alleen verkoop en ook voldoende info over verzorging. Makkelijk bestellen, betalen en snel uitgeleverd op de gewenste dag,

Het blijft jammer, dat het pakketbedrijf niet wat gerichter kan aangeven wanneer ze komen. Op de track & Trace om 08:25 vertrokken vanuit Beek, om 16:00 afgeleverd in Heerlen. Hele dag voor thuis gebleven, want dit soort pakketten worden niet bij de buren afgegeven.

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs Mooie plant

Niets

Pluspunten

Prima levering, goed verpakt en de planten zien er prima uit. DHL bezorger kwam zelfs 's avonds extra langs.

Pluspunten

-Geleverd op de afgesproken dag. -Prachtige plant. Ik hoop dat hij zich 'thuis voelt' bij mij. -Voor die prijs kan ik hem niet in de winkel vinden. -Gratis geleverd.

Geen.

Pluspunten

Netjes verpakt en alles netjes op tijd geleverd...

Ik kan geen verbeterpunten noemen...

Pluspunten

Prettige samenwerking, ze doen wat ze zeggen

Pluspunten

vlot telefonisch contact bij vragen - voldoende mails om afhandeling en verzending te volgen - perfecte levering - planten voldoen aan de beschrijving

Pluspunten

Nette levering. Plant goed in de doos bevestigd en in prima staat ontvangen. Goede verzorgtips per planttype op de site!

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.