Pluspunten

Snelle levering, prachtige planten. stevige verpakking

Pluspunten

kwaliteit plant snelheid levering prijs

verpakking (bloem en bladeren afgekraakt)

Pluspunten

Pluspunten

Goede communicatie. Nette en tijdige levering

Pluspunten

Veel keus, snelle levering, goed verpakt en bezorgd

Pluspunten

Prima inzethoezen voor mn planten,heel blij mee en snel geleverd!

Pluspunten

Snelle levering, planten zorgvuldig verpakt.

Beknopte beschrijving plant en verzorgingsadvies meesturen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, mooi produkt

Pluspunten

Goede, snelle levering

Pluspunten

Klabtenservice, snelheid, mooi planten voor een goede prijs , perfect verpakt en geleverd met goede instrukties

De groepering van plant +bloempot en vulling van de bak is moeilijk te bepalen bij bestelling . Moet daarbij wel vermelden dat jullie team daar zelf initiatief heeft genomen en dit zeer snel zodat dit perfect geleverd kon worden.

Pluspunten

mooie plant, goede levering

Pluspunten

Van de twee Rhapis palmen die ik bestelde was er een mooi vol. De andere was tijdens het transport in de knel gekomen, maar dit is nadien goed & snel opgelost door 123kamerplanten. De communicatie via mail was zeer goed; zowel vooraf, als achteraf. Een 10 voor de klantenservice!

Ik weet niet of 123kamerplanten de planten zelf in een doos verpakt, of dat DHL dit voor hen doet. Hier was in ieder geval e.e.a. misgegaan, doordat alles wat ik bestelde samen in een hele grote doos zat (140x60). Daardoor kwam een van de twee Rhapis palmen die ik bestelde, in de knel (door omvallen van de andere). Maar de klantenservice heeft dit binnen een dag opgelost, echt supersnel! DHL kwam ook niet op de opgegeven bezorgdag, maar 2 dagen eerder. Kortom: als online tuincentrum goed en zeer klantvriendelijk, maar de afhandeling door DHL verdient wat extra aandacht...

Pluspunten

Snelle levering, veel informatie over de planten

Wat meer informatie over de benodigdheden zou handig zijn. Nu heb ik spullen besteld die achteraf niet nodig waren. Dit is door het bedrijf prettig gerepareerd.

Pluspunten

Snel & duidelijk!

Pluspunten

Goede beschrijving van de planten, makkelijke bestelprocedure.

Pluspunten

Snelle en accurate levering

Pluspunten

Op tijd geleverd en goed verpakt

Pluspunten

Overzichtelijke site, hoge kwaliteit planten, snelle verzending en prima prijs-kwaliteit verhouding. Bedrijf met klasse.

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Pluspunten

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooie volle planten voor zeer schappelijke prijs. Goed verpakt. Vlotte levering.

ook wat kleiner formaat planten aanbieden

Pluspunten

Snel bezorgd, goed verpakt. Produckt kwaliteit zoals beloofd / afgebeeld op de site.

Pluspunten

Correcte levering

Foto bij mail wat je besteld hebt voor de rest top!!

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.