Pluspunten

mooie en goed werkende site! Heldere informatie en prachtige planten!

de tips voor potten die volgen op het kiezen van een plant zijn gebaseerd op de buitendiameter ipv de binnendiameter.....

Pluspunten

Goede service en prachtige kwaliteit van de bestelde yucca plant!

Gewoon op dezelfde voet doorgaan.

Het product is nog niet binnen, misschien deze mail een paar dagen later sturen??

Pluspunten

Aardige hulpvaardige mensen, prima service en goede kwaliteit planten.

Pluspunten

Goede, zorgvuldige en snellere levering

Pluspunten

Super service. Werd mee gedacht over de planten die ik in de huiskamer wilde plaatsen en kreeg goed advies. Het ging om 2 planten op vulcastrat in afzonderlijke bakken. Was zo dom geweest 1 meter te bestellen en dit hadden ze zelf gecorrigeerd. Planten zien er goed uit, precies zoals op de site.

Pluspunten

gewoon alles goed.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

eenvoudig, duidelijk, effiecient,goede logistiek

kunnen julie ook kamerplanten plaatsen, iets meer dan afleveren

Pluspunten

Plant ziet eruit als op de afbeelding

Levering in 1 dag ipv 2

Pluspunten

Mooie planten en een snelle levering

Pluspunten

goede helpdesk, die snel en adequaat werkt ,tevens geeft ze goede adviezen .Kamerplanten 123.com realiseert zich ,volgens mij ,dat de combinatie van een goede site met goede producten niet alleen voldoende is, maar weet dit te combineren met een perfecte helpdesk. Op deze manier weet ze ,volgens mij ,het onderscheid in de markt te maken.

Pluspunten

Duidelijke site......vlotte afwikkeling....contact over andere aflever dag top!

Pluspunten

Dag Chris Dank je, het pakket is toegekomen. Ik ben heel tevreden. Ziet er heel mooi uit. Beste groeten Bruno Pinkhof

Pluspunten

de planten en potten werden zorgvuldig verpakt afgeleverd het zijn prachtige planten zo mooi als op de website wordt getoond. heb al slechte ervaringen gehad met andere plantenleveranciers doch deze webshop wil ik ten zeerste aanbevelen aan iedereen klantvriendelijk en perfecte levering

Pluspunten

Snelle levering, groot assortiment aan planten

Pluspunten

Snel en op tijd geleverd zeer goed verpakt, grote plant besteld en perfect voor een juiste prijs.

Pluspunten

Zéér vlotte samenwerking/communicatie. De planten zijn in uitstekende conditie en ruim de beloofde afmeting.

Pluspunten

- Super goede service - Mooie producten

Pluspunten

ben heel tevreden van de plant ..goed verpakt..snelle levering .. ben heel bly dat ik jullie bedryf op de pc gevonden heb ..dikke proficiat

Pluspunten

Snelle reactie per e-mail, goede service, klantvriendelijk

Pluspunten

Nauwkeurige levering, prima kealiteit

Onderhoudstios voor de planten bijvoegen

Pluspunten

Snelle levering, erg klantvriendelijk

Pluspunten

Goede webshop met goed advies. Ook keurig netjes geleverd. Nu hopen dat deze plant het langer gaat volhouden in mijn werkkamer dat de planten die in de aarde stonden :-)

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.