Pluspunten

Mooi assortiment, vlot en netjes bezorgd

Pluspunten

Prima kwalieit

Pluspunten

Overzichtelijke site. gebruiksvriendelijke betaling. goede leveringsvoorwaarden. vriendelijk en behulpzame medewerkers bij levering.

Pluspunten

Meedenken, snelle levering, prima prijs-kwaliteitsverhouding!

Pluspunten

Goede website, snelle levering, keurig verpakt

Was naar Honselersdijk gereden om te kijken en de plant zelf op te halen. Kon het niet vinden na vraag gedaan maar niemand die wist waar 123 planten zat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tijdige bestelling, netjes verpakt

De meebestelde pot was niet groot genoeg de bestelde plant, al was de diameter wel aangepast aan de opgegeven diameter.

Pluspunten

Bezorging prima. Ficus ziet er prachtig uit.

Pluspunten

Mooie planten en snelle service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering! Goede communicatie!

Mijn cactus stond erg los in de pot en is omgevallen en afgebroken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de plant ziet er na levering gezond uit en is netjes verpakt

dit is de eerste keer dat wij een plant bestellen. Over de kwaliteit kan ik nog niet veel zeggen.

Pluspunten

Vlotte service en via het web info over de verzorging.

Zou handig zijn om info over de verzorging bij de bestelling te voegen.

Pluspunten

Wij werden telkens per mail verwittigd over de positie/behandeling vna het product.

Pluspunten

Snelle levering goede communicatie en prachtplant

Pluspunten

De planten zijn echt mooi opgekweekt. Ze hebben duidelijk voldoende licht gekregen. Zeker meer dan ik ze in mijn huis kan geven. Ook moeten ze gepaste voeding gekregen hebben. De bladeren zijn heel mooi ontwikkeld. De planten zijn per koerier tot bij mij gekomen in heel goede staat. Ook zeer snelle levering.

Tip. In de bevestigingsmail de je krijgt van een online bestelling, zou het handig zijn om in diezelfde mail de bestelde producten zichtbaar te maken in plaats van een link naar de site waar je dan eerst nog moet inloggen en de bestelling te moeten zoeken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid

De pot waar de plant in zat was in 10000 stukjes. Dus een bende. Maar ja dat is t vervoer natuurlijk

Pluspunten

Snelle levering en precies wat we hadden besteld. Mooie planten zeker een aanrader

Pluspunten

Prima levering, mooi op tijd. Goede conditie van de planten.

Keuze uit aflevermoment viel tegen; tussen weekend en doordeweeks is te ruim. De website geeft een andere indruk. Keuze per dag is klantvriendelijker.

Pluspunten

Goede kwaliteit. Snelle levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

de bestelling werd bezorgd met gebroken potten waar de planten in zaten het geheel toonde nogal slordig

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.