Pluspunten

Klantvriendelijk, vlot, doen wat ze beloven

Op de site vermelden na hoeveel tijd het bestelde in de fysieke winkel kan worden afgehaald

Pluspunten

Service en levering 1A!!! alles bestens!

Pluspunten

snel, mooie plant!

geen

Pluspunten

plant goed aangekomen, hij is alleen iets hoger dan ik verwachtte, ik hoop dat het lukt om hem wat breder te krijgen, hij staat nu tegen het plafond aan vanaf de plank boven mijn bed. Als ik problemen krijg zet ik hem op een andere plek... Adelheid Zwollo

Pluspunten

snelle goede service

Pluspunten

Snelle levering, vlotte service. Ik werd onmiddellijk gecontacteerd i.v.m. de verbeterpunten en mijn aankoop werd terugbetaald. Topservice!

Plant had al wat bruin-wordende bladeren en 1 gebarsten blad.

Pluspunten

Prettig bedrijf denken mee m.a.w. een hele goeie service!

n.v.t.

Pluspunten

was 2e bestelling. Wederom keurig verpakt en aangeleverd. Gunstig geprijsd en veel keuze, zowel in soorten als in maten.

Pluspunten

snelle en verzorgde levering

Pluspunten

Snelle levering en mooie planten

Pluspunten

Levering stipt op de gevraagde dag. Plant héél mooi en in perfecte staat (geen beschadiging door transport)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering binnen enkele dagen, planten prima verpakt

Had graag 2 gelijkwaardig uitziende planten gehad. Nu bleek de ene plant duidelijk af te wijken van de andere plant...

Pluspunten

Uitgebreide keuze, prettige zoektermen, goede informatie over het onderhoudt van planten, en snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering en schitterende plant

Pluspunten

Veel informatie op de site, veel keus, snelle levering, mooie planten, goede klachtenafhandeling

Pluspunten

Goede communicatie omtrent bevestiging&opvolging bestelling. Goederen werden correct en snel thuis afgeleverd. Gevraagde & opgegeven datum werd gerespecteerd ! Merci .

Pluspunten

Duidelijke website, goede producten, goeie en snelle levering.

Pluspunten

Eerlijke en duidelijke informatie betreffende de planten!

Pluspunten

Ze hebben alles en altijd in voorraad,direct leverbaar, perfect afgeleverd. Wat willen we nog meer?

Geen opmerkingen.

Pluspunten

Snelle levering en goed verzorgde verpakking.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.