Pluspunten

Levering klopt qua afspraak Planten kloppen met de beschrijving Duidelijke beschrijving behandeling plant

Zou het zo niet weten

Pluspunten

dit was de eerste keer dat ik online planten heb besteld. Is heel goed meegevallen. Mooie planten aan een goede prijs en snel thuis geleverd.

Pluspunten

Mooie planten, snel geleverd en voor een redelijke prijs! Als je vragen hebt of advies wil, word je vriendelijk en deskundig geholpen. De planten zijn heel goed verpakt, zodat ze niet beschadigen tijdens het vervoer.

Het zou handig zijn als je de planten zou kunnen laten bezorgen op een ophaalpunt, waar je ze ook na kantoortijd af kan halen, zoals postnl heeft met pakje gemak bij bouwmarkten die tot 21.00 uur open zijn. Je hoeft dan niet thuis te blijven, maar kan je bestelling afhalen wanneer het jou uitkomt.

Pluspunten

Gemakkelijk, echt supermooie plant, snel geleverd, prima klantenservice.

De Capi Tutch Pot bol III zwart die we mee gekocht hebben met onze bananenplant is echt te duur voor wat hij is ! 64 EUR !! Daar voelde ik mij een beetje op gepakt eerlijk gezegd.

Pluspunten

Prachtige planten en snelle service Dank je wel

Pluspunten

regelmatig contact mogelijk.

Pluspunten

Gemakkelijk Goede kwaliteit Geen onaangename verrassingen Snelle levering Richtuur levering correct

Pas op de dag zelf wordt het richtuur van levering meegedeeld, indien dit sneller kan, hoef je geen ganse dag vrij te houden

Pluspunten

Sympathiek en professioneel support. Gebruikersvriendelijke webbsite med een enorme keus. Een voorbeeld voor vele anderen!

Pluspunten

Snelle levering, planten waren zeer mooi!

Pluspunten

- Duidelijke website met informatie - Mooie collectie - Snelle levering - Netjes ingepakt

- Het zou nuttig zijn om een informatieblad bij een bestelde plant te leveren

Pluspunten

Snelle en perfecte leveing

Pluspunten

Goede producten voor goede prijzen. Snelle levering

Pluspunten

goede communicatie, geen lange levertijd.

Had een kunst-ficus besteld, was goed ingepakt, maar desondanks toch wat takjes met blaadjes losgekomen.

Pluspunten

Snel, correct, vriendelijk personeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede klacht afhandling

Pluspunten

Mooie en goede planten, voor een goede prijs. Netjes afgeleverd!!

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over het product , de zorgvuldige manier van inpakken ( een cactus van 150 cm !!!) en de bezorging ervan !!! Een aanrader !!!

Pluspunten

Duidelijke website, eenvoudig e bestellen en levering zoals afgesproken. Mooie, gezonde planten. Goed verpakt en eenvoudig "in gebruik".

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Geleverde plant uitstekend verpakt en in perfekte staat afgeleverd. Exact gekregen wat besteld was. Vergeleken met eerdere bestellingen van planten bij andere bedrijven is dit bedrijf een verademing !

Maak nog meer reclame voor jezelf.

Pluspunten

prima website, correcte info, na de bestelling een mooie opvolging van mails. DPD deed de aflevering ook correct en snel. alle tracking info was te vinden. planten heel goed verpakt. en ze waren mooi !

Pluspunten

Snelle levering en alles is keurig verpakt.

Pluspunten

Mooie kunstplanten & snelle levering

Pluspunten

Netjes in doos afgeleverd, op tijd afgeleverd, afmetingen waren correct. Kortom, ik kreeg wat ik besteld had.

Pluspunten

Goede communicatie Snelle levering Absolute aanrader

Aanduiden op de site wanneer iets niet beschikbaar is

Pluspunten

Zeer vlotte en correcte verwerking. bestelling en betaling steeds in een mum van tijd. aangepaste verpakking verzending en levering volledig correct verlopen.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.