Pluspunten

alles was ok

Pluspunten

Goede kwaliteit planten.Goede verpakking Is het geld waard.

Kaartje verzorging plant ontbreekt.

Pluspunten

- Geleverd product komt geheel overeen met het aanbod op de site - De bestelde plant was goed verpakt - De site geeft goede relevante informatie over de producten

Levering verliep een beetje moeizaam maar resultaat was goed

Pluspunten

Werk goed

Pluspunten

-prachtige plant -een heel redelijke (totaal) prijs - groot assortiment - fijn dat ik kon kiezen uit verschillende grootten - goede aflevering-service - goede uitleg voor verzorging

Pluspunten

Keurige info. Pakje kwam precies op tijd.

Pluspunten

Goede en snelle correspondentie over juiste leverdag (ivm nachtvorst). Plant was goed verpakt.

DHL mellde dat de plant tussen half 5 en half 6 geleverd zou worden, maar kwam vier uur vroeger. Ik was toen niet thuis en de plant werd bij de buren afgeleverd. Maar ik denk niet dat 123kamerplanten hier iets aan kan doen.

Pluspunten

Ik heb diverse afmetingen Aloe Vera bij 123 kamerplanten besteld en ontvangen. Ik ben razend enthousiast over de prijs,kwaliteit en het afleveren. 123 kamerplanten is zeker een aanrader. Ik bestel hier zo weer. De planten waren goed ingepakt.

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Snel en netjes afgeleverd

Ga zo door!

Pluspunten

Er was een misverstand ontstaan over de bestelling en toen ik belde werd het gelijk opgelost, zeer vriendelijk en begrijpend. De volgende dag had ik mijn geweldig mooie kamerplant al in huis. Top.

Pluspunten

Prachtige plant, geleverd op de afgesproken dag, keurig ingepakt.

Pluspunten

Goede website, duidelijk advies, transparant over aflevering

DHL als transporteur blinkt niet uit in transparantie over aflevertijd stip in vergelijking met andere vervoerders

Pluspunten

Zeer tevreden .goede voorlichting en nette afhandeling.

Pluspunten

Telefonisch goed geadviseerd en snel en heel goed verpakt geleverd.

Pluspunten

Prachtige producten. Aardige eigenaar. Onduidelijkheid wat betreft het bezorgen uiteindelijk netjes opgelost.

Communicatie rondom bezorgen op zaterdag duidelijker. Dus als je op vrijdag bestelt en je kunt als extra optie qua bezorgen zaterdag kiezen (met bijbetaling), er duidelijk bijzetten dat dit pas de zaterdag de week erop zal zijn. Persoonlijk zou ik er ook voor kiezen in het weekend bereikbaar te zijn, desnoods enkel via e-mail.

Pluspunten

goede voorlichting door een mooie webside

Pluspunten

- Klantgerichtheid - Deskundigheid - Meedenkend - Betrouwbaar - Prijs

Geen, prima bedrijf.

Pluspunten

snelle service , plant is zoals op de site

Pluspunten

Op het laatste moment moesten wij door omstandigheden het bezorgadres wijzigen. Dat was geen probleem en snel geregeld. Verder was de inzethoes al op maat en op de juiste hoogte in de bak aangebracht. Top service! Ook fijn dat de vragen die we vooraf hadden zo snel via de mail werden beantwoord.

Pluspunten

Website helder. Bezorging op afgesproken moment. Netjes ingepakt.

Pluspunten

Snelle levering. De planten met zorg verpakt voor transport en goed ontvangen. Uitstekende kwaliteit geleverd. een aanrader !!

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.