Pluspunten

Levert wat ze beloven

Pluspunten

Pluspunten

Goede verpakking, snelle levering.

Bezorgtijd per dag zou zeker wat ingekort kunnen worden, bijv. voor de middag of na de middag.

Pluspunten

Alleen maar positieve punten, de planten zijn goed aangekomen!!

Pluspunten

Perfecte aflevering planten zoals op de foto

Pluspunten

Plant in uitstekende staat, zorgvuldig verpakt, ontvangen, waarvoor mijn dank! J. Brandenburg-van Mourik

geen

Pluspunten

Duidelijke website. Veel keus.Goede filmpjes over plaatsing en onderhoud planten en stipte nakoming van afspraken, die ook nog eens keurig bevestigd waren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie uitgebreide website met veel keuze en duidelijke foto's om keuze te maken. Prima instructies. Mooie kwaliteit planten gekregen: zelfde vorm, kleur en bladdichtheid en zo te zien gezond (met veel jonge uitlopers). Aanrader!

Pluspunten

Correcte afhandeling en goede prijs/kwalitet

De polystone-schilderijen hebben uiteraard verschillende mos inleg varianten. Het zo een verbeterpunt zijn om af te stemmen met de klant welke of wat voor een inlegvariant hij wenst. Het is het puntje op de i zetten dus.

Pluspunten

Goede snelle service en mooie kwaliteit van de planten

Bij het inpakken van de bestelling, de meegeleverde producten meteen afvinken op de pakbon. Zodat er niet wat vergeten wordt.

Pluspunten

Je wordt netjes per mail op de hoogte gehouden

Pluspunten

planten zien er super mooi en gezond uit .... ik kreeg er 1 die er niet zo fris uitzag en waarvan er een hoop bladeren afvielen ....en er werd gelijk een nieuwe toegezonden.... super service!! als ik weer planten nodig heb , zal ik zeker weer hier gaan bestellen.

Pluspunten

Vlotte levering

Pluspunten

correcte afhandeling. zeer goede kwaliteit van het geleverde product. zeer goed service

Pluspunten

Wij hebben voor ons kantoor een goed advies gekregen. Het was fijn dat er meegedacht werd over de planten en potten. Ook werd er door middel van foto's die wij van ons kantoor gemaakt hadden gekeken wat de beste opties waren. Verder zijn de planten keurig afgeleverd en neergezet waar wij ze in gedachten hadden. Ter plekke werd verteld hoe wij de planten het beste konden verzorgen en de oude planten zijn meegenomen. Al met al een goede service en een goede voorlichting. Super, ga zo door.

Pluspunten

Hartelijk dank dat ik mag reageren. De plant kunstbloem orchidee 80/8pha20558 is in goede conditie ontvangen. Mijn vraag is of er een mogelijkheid bestaat om er een bloemtak bij te kunnen kopen. Wilt U mij dit laten weten. [email protected] met vr.Groet JB.Meijer

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke planten en potten voor de prijs.

Doordat de planten in een te grote doos zaten zijn de bladeren gebroken. Verder prima.

Pluspunten

snelle levering, foto vd op te sturen plant doorgestuurd, zeer goed verpakt, goede communicatie ! één vd weinigen met grote planten en potten!

Pluspunten

Goed advies + snelle levering

Pluspunten

Tweemaal gebeld voor informatie, zeer correct te woord gestaan.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.