Pluspunten

Mooie planten en snelle levering.

Geen.

Pluspunten

Goede, snelle service. Handig dat je zelf de gewenste bezorgdag kunt aangeven. We hadden o.a. een pot besteld die gebroken aankwam. 2 dagen later was de nieuwe al binnen, alle kosten voor 123kamerplanten.nl. Topservice!

Pluspunten

Bestelling gedaan, volgende dag stond het voor de deur met een briefje erbij. Prima product, snel geleverd.

Pluspunten

Mooie planten, snelle levering

Bezorger vraagt m'n naam en duwt de doos met planten in m'n handen en vliegt er vandoor zonder gedag te zeggen. Bij een grote doos zou het wel zo vriendelijk zijn dat de bezorger mee helpt om het in huis te zetten.

Pluspunten

123 geweldig uiterst tevreden

Pluspunten

Overzichtelijke webshop; Michiel belde over de bestelling, zeer aardig. Heel snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging, keurig verpakt, mooie plant

Aangeven hoeveel liter water er in zo'n olievat moet en of de plant al voeding heeft gehad.

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt!

geen uitstekend

Pluspunten

Snelle levering, plant was zeker zo mooi als op foto

Pluspunten

Goede service, kennis van zaken en vriendelijke mannen!

Pluspunten

Snel geleverd, goed verpakt. Mooie planten, mijn bananenplant krijgt al bij aankomst een nieuw blad en er zit een kleine scheut bij wat eigenlijk een bonus is. Zeer tevreden met de aankoop. Ik heb 2 planten gekocht, beiden waren zoals de fotos.

Misschien een inzet in de grote doos om de pot van de plant(en) vast te houden zodat de planten niet omvallen of kunnen leunen tegen de wand van de doos. verder was transport door DHL zeer goed.

Pluspunten

goed contact met de verkoper gehad, en alles is netjes op tijd geleverd

Pluspunten

prima kwaliteit, duidelijke eenvoudig opgezette website, prima verpakking.

andere vervoerder is aan te bevelen. DHL is erg klantonvriendelijk en onbeschoft aan de deur.

Pluspunten

- snel en correct antwoord op vragen - meer dan voldoende transparantie over je bestelling - plant ziet er identiek hetzelfde uit als op de foto's

Pluspunten

Gebeld over uitgestelde bezorging en een kerstattentie. Zeer goed geregeld

Dat de bezorging iets meer geduld heeft. Niet iedereen kan binnen 10 seconden bij de voordeur staan.

Pluspunten

snelle levering en goede kwaliteit planten

Pluspunten

omdat datgene wat we graag wilden niet in voorraad was, werd ons tegen gereduceerd tarief een vervangende plant aangeboden.

geen

Pluspunten

snel ,adequaat en behulpzaam . Product klopt met beschrijving.

Pluspunten

Overzichtelijke site. Zeer fijn contact: uiteindelijk alles perfect afgehandeld!

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.