Pluspunten

Zeer stipte levering in uitstekende verpakking!

Geen.

Pluspunten

Snel en keurig verzorgd.

Pluspunten

Ik heb besteld en had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Ik had dit gevraagd in de bestelling en hier hebben ze ook voor gezorgd. Erg tevredenste mijn ontvangen producten en ik raad dit bedrijf zeker aan!

Pluspunten

Alles keurig volgens afspraak verlopen.

Het zou fijn zijn wanneer de chauffeur iets meer tijd nam om gelegenheid te geven de voordeur open te doen en niet gelijk naar de buren ging lopen. Niemand staat immers de hele dag achter de voordeur te wachten.

Pluspunten

Super website met alle nodige info over de planten en een zeer ruime keuze aan soorten en varianten. Leveringen goed verpakt zodat planten niet beschadigd raken.

Leveringen België: leveringsdatum keuze ???

Pluspunten

Goed advies. Uitstekende service. Snelle reactie op vragen/opmerkingen.

Pluspunten

Uitgebreid aanbod en goede service

Er mag een papiertje bij van hoe de plant te onderhouden is. Toch makkelijker dan het op te zoeken via internet.

Pluspunten

Goede productinformatie, snelle en duidelijke levering.

Geen.

Pluspunten

Duidelijke site, groot aanbod. snelle levering, goed verpakt.

geen

Pluspunten

Snelle levering op de gewenste dag. Snel antwoord op een online vraag. Mooi en stevig verpakt. Mooie gezonde plant. Top !

In ons geval geen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ruime keuze Snelle levering

Plant hoogte is incl pot, waardoor mijn aankoop tegen viel. Bezorgdienst (DHL) begrijpt de pijlen op de doos (deze kant boven) niet! hierdoor is mijn aankoop niet geheel ongeschonden is aangekomen.

Pluspunten

Ze hebben de plant/cactus goed verpakt en afgeleverd.Ik ben heel tevreden,het is een mooie cacrus

Pluspunten

De plant is zeer goed toegekomen zoals ze beloofd hebben

Pluspunten

Keurig verpakt en erg mooie planten!

Pluspunten

3 planten besteld. Ik zei nog tegen mijn vriendin: Planten via internet ? Echter snel bezorgd, niet duur, zeker niet in vergelijking met de bekende tuincentra. Planten zagen er zeer verzorgd uit. Zeer tevreden.

We hadden opgegeven om s avonds te bezorgen. Ze kwamen overdag. Geen probleem want er was iemand thuis. Wellicht een puntje van aandacht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na een eerdere negatieve beoordeling nu een positieve beoordeling. De problemen die DHL veroorzaakte zijn door 123kamerplanten met veelvuldige communicatie met mij opgelost.

DHL blijft voor ons geen betrouwbare partij. We waren tevreden over DPD.

Pluspunten

- ze denken mee - heel klantvriendelijk - echt niets te klagen

Pluspunten

Vriendelijk contact en advies met als resultaat geweldig mooie planten aan een eerlijke prijs.

Pluspunten

snelle levering, heldere website

Pluspunten

mooie planten, snelle levering

Pluspunten

eenvoudig bestellen, snelle levering en nette prijzen

Pluspunten

Snelle levering, eerlijk, mooie producten

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.