Pluspunten

Uitgebreid assortiment, snelle en goede levering

Pluspunten

Denken mee, dingen die ik te weinig had besteld of die ik vergeten was te bestellen, hebben ze er gewoon bij gedaan en dan ook nog eens gratis. Dit is hoe je klanten weer terugziet en tevreden maakt. Ook telefonisch prima service. Het is zeker niet goedkoop, maar het voelt prima om met dit jonge bedrijf zaken te doen. Een echte aanrader! Nu maar hopen dat de planten het goed gaan doen.

Op de website stond dat vanaf € 750,00 men gratis de boel zelf kwam afleveren en opmaken. Bij mijn bestelling werd echter gevraagd of ik dat wilde en dat zou dan € 15,00 kosten. Blijkt dat dit gratis opmaken een oude actie was die nog per abuis op de website stond. Kleinigheidje, rest is perfect.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd

Hydrokorrels beter verpakken, lagen los in de doos en in de planten

Pluspunten

Snel, kwaliteit

Pluspunten

Goede en snelle bezorging. Ook de grote planten zijn netjes verstuurd. Ruim assortiment. Goede klantenservice!

Naar aanleiding van mijn onderstaande klacht ben ik gecontacteerd door de klantenservice en die heeft mij erg goed en netjes geholpen. Uiteindelijk een mooie korting gekregen op mijn volgende aankoop. Ik heb een Yucca gekocht van 1,60 hoog, die na een maand al het loodje legde. Erg zonde en aangezien ik altijd al een Yucca heb gehad die het altijd goed deed, ben ik bang dat er iets mis is geweest met de plant. Erg zonde van mijn geld.

Pluspunten

klantvriendelijk zeer snelle en professionele opvolging van de bestelling alles tot in de puntjes verzorgd aanrader prijs vs kwaliteit

Pluspunten

Na mijn bestelling, de volgende dag al 2 prachtige planten in mjn bezit!

Pluspunten

Snelle levering je ku t de planten zelf uitzoeken een dikke tien

Pluspunten

Perfecte planten en geweldig ingepakt en verzonden

Absoluut niet. Vooral zo doorgaan.

Pluspunten

Duidelijke site + snelle levering!

Pluspunten

snelle reacties en leverpunten

Pluspunten

Het enthousiasme van de medewerkers en de service! Top.

Ga zo door!

Pluspunten

Prettige communicatie, zeer service-gericht. Top kwaliteit plant ontvangen, precies op de dag die ik gekozen had, tevens zeer solide verpakt.

Pluspunten

Fantastisch advies en snelle levering

Pluspunten

snelle en correcte levering en opvolging

Pluspunten

Prijs kwaliteit

Pluspunten

Betrouwbaar. Plant was uitstekend verpakt. Vlotte levering. De plant voldeed meer dan 100% aan mijn verwachtingen.

Zou het niet weten.

Pluspunten

de geleverde producten waren uitstekend ingepakt. Deze konden onmogelijk beschadigen.

Pluspunten

Snelle levering, plant was heel goed verpakt en zonder schade afgeleverd.

Pluspunten

Goede communicatie, super snelle en nette levering.

Niet alles op voorraad.

Pluspunten

Bestelling andere dag in huis, prima service.

Pluspunten

Uitgebreid assortiment. Snelle levering. Goede service. Goede bereikbaarheid (telefonisch).

Mogelijkheid toevoegen om foto's op site van producten uit te vergroten, zodat je het product beter ziet (close-up van materiaal van platenbak bijvoorbeeld).

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.