administratief niet in orde

Planten zien er best goed uit, maar de aanlevering via een bezorgdienst verliep niet goed. Ik kon op de website een datum kiezen, maar de bezorgdienst gaf steeds avondlevering aan. Uiteindelijk toch de planten laten bezorgen bij een afhaalpunt. Daar ging nog eens een dag overheen. Toen in de auto meegenomen en dat was slecht te doen vanwege de toch wel grote planten. Volgende keer ga ik naar een tuincentrum.

Beste Kamerplanten met beste service ever!

Als plantliefhebber al regelmatig elders geshopt, maar 123Planten beats them all!!!

123 planten heeft goede producten, een ruime keuze en goede prijzen.

Mooie plantjes, fijne en persoonlijke service.

Kwaliteit planten en goede service levering.

Nu al enkele planten, plantenpotten en diverse artikelen besteld. Super goed geleverd door 123planten. Je moet wel een paar dagen geduld hebben voor levering ivm planning, maar dan heb je ook wel een super service, ze komen de planten binnenbrengen en zetten deze neer op een plaats waar je wilt tevens kan je vragen stellen over je planten. Ik zal zeker nog eens bestellen sterker nog vrijdag verwacht ik weer een levering van 123planten.

Voldoet geheel aan de verwachting

Geleverde planten voldoen volledig aan de verwachtingen. Alle planten en aanvullende bestellingen netjes verpakt en in goede conditie afgeleverd. Top.

Passende oplossing

Voor het eerst planten online besteld. Ze zijn goed verpakt en snel geleverd. De planten zijn mooi en zoals weergave op de website. Helaas had de DPD postbezorger niet goed het pakket bekeken, waarop duidelijk 'this side up' stond. De pakketbezorger had het pakket op zijn kop geleverd, waardoor de planten kapot waren gegaan. Na contact met de klantenservice van 123planten.nl heb ik foto's opgestuurd. Zij konden beoordelen welke planten er inderdaad slecht aan toe waren. Na beoordeling kreeg ik een voorstel, namelijk 50% korting of twee nieuwe planten nieuw leveren. Ik heb gekozen voor twee nieuwe planten. Deze werden ook weer snel geleverd en dit keer had DPD het pakket, zoals het hoort, goed aangeleverd. De planten zien er mooi uit en hebben een prachtig plekje gekregen in onze woning. Blij met zo'n snelle reactie van de klantenservice en het bieden van een juiste oplossing.

Mooie planten, topservice

Mooie planten ontvangen. Echter was er door DPD bezorging te hardhandig met de plant om gegaan en was daardoor een plant flink beschadigd. 123planten liet met eigen vervoer een nieuwe komen, zodat we de planten konden omruilen. Topservice!

Eerste kennismaking en zeer tevreden

Bestelling is op de afgesproken tijd afgeleverd. Heel handig dat er ook melding komt wanneer de bezorger er bijna is. De bezorger heeft mij nog geholpen met een andere maat waterdichte pot en op maat geknipt. Hele goede service.

Snelle levering en werkt

Ik vind het een fijn product, snelle levering. Alleen jammer dat de verpakking niet gekoeld was. Dit was wel toen ik het via België besteld had. Het was erg warm en de bezorger heeft het pakket naast de lift gezet van het flatgebouw.

Prachtige plant en prima, duidelijke informatie bij aflevering.

n.v.t.

snelle levering en prima planten

Levering uitstekend alleen de transporteur had de plant op zijn kop geleverd maar door goede verpakking geen breuken.

Mooie planten, snel bezorgd

Het pakketje werd iets later bezorgd vanwege drukte, dus ik was bang voor de kwaliteit van de planten door de warmte. Maar beide planten zien er prachtig uit, zijn tijdens vervoer niet beschadigd. Met de eenvoudige instructie op de website snel kunnen overzetten in mijn bloembakken. Aanwinst voor de woonkamer!

Mooie planten uitstekende kwaliteit

Ze waren tijdens de verzending goed verpakt en zijn dan ook goed afgeleverd

Ook ik was wat skeptici om te bestellen via internet . Maar de plant was in het tuincentrum ruim 2 x zo duur . Dus toch maar de stap genomen en de plant besteld. De door mij besteld plant zou 110 cm zijn nou hij was bijna 130 cm en prachtig vol . Dus zeker geen teleurstelling . Meteen in het substraat gezet nu kijken hoe hij het gaat doen . De plant was ook goed verpakt heeft ook over het weekeinde bij de DHL gestaan maar was in een prachtige conditie. Dus ik zou zo weer bestellen bij 123 planten

Niet wat ik had verwacht..

Ik had hydro korrels en 4 stekjes besteld. Dit is samen in 1 doos verstuurd zonder enige bescherming om de planten. Na contact met de klantenservice kwamen ze met een passende oplossing waardoor ik 3 van de 4 planten gecrediteerd kreeg. Fijn dat dit op deze manier is opgelost. Niet echt wat ik had verwacht als plantenshop op hun planten zo te versturen.

ben vaste klant bij deze firma

grote planten en stekjes zijn steeds perfect, dit is niet zo bij de lagere planten. Oorzaak: de planten liggen veel te los in de doos, waardoor de bladeren geknakt of gescheurd zijn. Heel spijtig.

Geen verpletterende eerste indruk

Ik had een aantal planten besteld voor ruim € 60,-, wat grotere en wat kleinere. Op de duurste na vielen de planten qua formaat een beetje tegen. Vooral het dolfijnenplantje was ook erg kaal. De duurste en grootste (een Lepismium bolivianum) was wel mooi en van een aardig formaat, maar vertoont sporen van wolluis. Al met al geen verpletterende eerste indruk, dus voor mij niet voor herhaling vatbaar

Prachtige plantenpot en snelle levering

De bestelde pot is precies zoals getoond op de website. Zijn er heel blij mee. Olkde thuis levering was top.

Fantastische kwaliteit en service

Mooie planten, goede kwaliteit en goede service

Prima product tegen een voordelige prijs en een goede snelle levering

mooie planten, fijne service

Ik heb al vaker planten besteld bij 123 planten, nu bij mijn nieuwe werk weer. Handige site om te bestellen, waarbij je op weinig zon, etc kan filteren. En uiteindelijk was het mogelijk ze al met vulcatrat opgemaakt te bestellen. Super!

Prima plant tegen goede prijs en perfect geleverd.

Ik zocht een nieuwe plant en vond deze bij 123-plant tegen een goede prijs. Bestellen was eenvoudig en een dag later in een stevige doos geleverd. Ik zal er zeker terugkomen als ik een plant zoek.

Wij hebben een mooie frisse plant ontvangen.

Wij waren huiverig om een grote plant via internet te bestellen. Onze ervaring nu zijn boven verwachting. Wij ontvingen een prima verpakte grote plant zonder enige schade aan verpakking en plant. De plant zelf was een mooie frisse plant die heel mooi in de huiskamer staat. Al met al bijzonder tevreden dus.

Waardeloos

Plant zat vol schimmel

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.