Pluspunten

Snelle levering !!!!!

Alles perfect verkeerde site

Pluspunten

mooi planten snel en goed geleverd

planten in kleiner doos doen

Pluspunten

Snel geleverd, duidelijke handleiding en uitstekende producten. Ik heb mijn cijfer verhoogd naar een 10. Nav mijn verbeterpunt ben ik gecontacteerd en werd verteld dat dit een tijdelijke storing was. De andere beoordelingen bevestigen dit ook. Het feit dat er zo actief wordt omgegaan met verbeterpunten (ondanks dat dit tijdelijk was) verdient een dikke pluim. Als ik iets voor planten zoek wat ik niet in de winkel kan vinden, zal dit de eerste website zijn waar ik heen ga.

Via Ideal betalen gaat heel moeizaam. Je kan aanklikken elke bank je hebt, maar een venster met een willekeurige bank verschijnt. Ik heb 4 keer de Rabobank aangeklikt, waarbij ik de eerste keer bij de Ideal pagina van ING kwam, hierna ASN, nogmaals ING en bij de 4e keer kwam ik pas op de pagina van de Rabobank terecht.

Pluspunten

Alles perfect geregeld , met dank aan Michiel.

Pluspunten

Snelle levering, planten zeer zorgvuldig verpakt! Super!!!

Pluspunten

goed verzorg en snel bezorgd dus toppie

Pluspunten

Zoals bij de voorkeur aangegeven, plant bezorgd en ziet er prachtig uit. Goede service en nette plant

Pluspunten

Snel, goed en klantvriendelijk. Uitmuntende service!

Pluspunten

Héél stipte levering! Perfect verpakte planten en toebehoren! Supermooie planten! Toppertje!

Doe zo verder!

Pluspunten

Vlotte levering, mooie plant

Nee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De fles hydrovoeding lekte iets en kwam nat in de doos bij me aan. Heeft een dagje staan drogen en is nu wel in orde.

Pluspunten

vriendelijk te woord staan, service gericht

Pluspunten

Mooie plant voor een nette prijs. Via de site had ik er een kaartje bij besteld deze was gewoon nog handgeschreven wat ik wel erg leuk vind!

Levering kon nog iets sneller

Pluspunten

erg klantvriendelijk vrienden waren super tevreden met de plant

Pluspunten

goede verpakking, snelle service en mooie cactus!

Pluspunten

Deskundig advies, denken met je mee

Pluspunten

- Overzichtelijke site - Handige tool lichtbehoefte van plant - Super verpakt - Prachtige kwaliteit van geleverde plant - Snel geleverd Complimenten!

Misschien een gekke optie, maar is filteren op diameter geleverde potmaat mogelijk? Je kijkt eerst hoe hoog/breed je een plant wilt op de gewenste plek, maar als je al een bestaande pot of bak hebt, is het misschien ook handig om gelijk alle potmaten uit te schakelen die niet van toepassing zijn voor de wensen van de klant. Ik vond de lichtbehoefte-tool heel handig, maar kon hem later wat lastig terugvinden. Misschien handig om deze rechtstreeks onder kamerplanten te zetten naast plantsoorten. Ik las online iets over meegeleverd advies. Dit kon ik niet vonden, maar dat was geen probleem aangezien de site erg duidelijk is.

Pluspunten

plant alsvast in de pot gedaan met potgrond

N.v.t.

2 sterren: slechter dan verwacht

De verpakking waarin mijn bestelling kwam was veel te groot naar mijn mening. De verzendkosten waren 7 euro (wat ik al hoog vond), maar toen ik het pakket zag en open deed snapte ik waarom de verzendkosten zo hoog waren. De kartonnen doos waar de cactus in verpakt was, was 3 keer groter dan dat die had hoeven zijn. Voor de volgende keer dus beter de verpakking kleiner maken, waardoor ook de verzendkosten niet zo belachelijk hoog liggen.

Pluspunten

Vlotte reactie per mail op mijn bestelling. Levering is correct met goede verpakking. Expresse levering via DHL

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.