• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Delivery time and value

None

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel hulp, wanneer er buiten uw bedrijf iets misgaat!

Betere samenwerking met DHL?

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Meedenken

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede website, snelle levering, makkelijk bestellen.

Zet DHL buiten. Een verschrikkelijke chauffeur die de bestelling kwam leveren - wat een slechte service.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle reactie, plant is prima afgelverd

ik heb meerdere malen gevraagd om een cactus van minimaal 1 meter hoog. Op de foto bij de prijs is de cactus ook zeker 1 meter. Naar aanleiding van de foto die ik kreeg heb ik nog een keer gevraagd hoe hoog de cactus was: 1 meter, werd mij verzekerd... Nu heb ik de plant en is mijn cactus 73 cm hoog... 1 meter INCLUSIEF pot... Bij nakijken op de site staat dat er ook klein wel achter, maar als ik vraag hoe hoog de cactus vraag is natuurlijk hoe hoog de plant is, dat snappen jullie ook wel! Ik vind dat eigenlijk heel erg misleidend en ben daar ook wel een beetje boos over.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel en levering op de dag dat ik heb aangegeven

Ga zo door.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle en correcte levering

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Top bedrijf, met top service! Heel klantvriendelijk en de planten zijn ook van hele goede kwaliteit! Zeker een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Service hoog snelheid hoog en vriendelijk

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

alles zeer goed verpakt en snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heldere beschrijving van de planten en vooral van de condities die zij nodig hebben hetgeen mij bracht tot een andere keuze. Je krijgt wat je bestelt Kwaliteit lijkt prima Er wordt snel stipt ( nou ja wel tussen 9 en 17u) volgens afspraak geleverd Een telefoontje wordt helder en vriendelijk beantwoord.

Een leverantie toezegging tussen 9u en 17u is wat erg ruim. Zou dat niet aangevuld kunnen worden met zoiets als dat de chauffeur ongeveer een uur van te voren aankondigt dat hij er aan komt?

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer goed verzorgde zending, geweldige planten en snel in huis, echt een aanrader, hier krijg je waar voor je geld.

Geen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

planten in topconditie. supersnelle levering. tot nu toe de beste prijs op de markt. eerlijk is eerlijk, ik ben 100% tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prachtige plant, groter en mooier dan ik had verwacht. Superblij mee!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

aardige medwerkers, goed advies, hadden uit zich zelf nog een pot meegenomen, mochten we die willen. (was niet nodig, want hadden we al, maar goed meegedacht)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Klantvriendelijk

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vanwege een verkeerde bestelling aan onze kant, hebben we een gedeelte van de bestelling teruggestuurd. Bij DHL is een fout gemaakt met terugsturen, Michiel heeft dit gelijk geconstateerd en geholpen om deze fout toch weer recht te zetten.Ook kregen we goed advies wat we het beste konden bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

goede en duidelijke ondersteuning. Ik kan nu nog niks over de kwaliteit van de plant zeggen maar de eerste blik is prima. Ben erg benieuwd naar de houdbaarheid maar heb alle vertrouwen. Erg netjes verpakt!

• Kwaliteit

Pluspunten

Ik kan alleen maar zeggen een super bedrijf. Gewoon doorgaan!!

Geen.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.