3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De verzending van een klein pakket via DSL is eigenlijk veel te kostbaar. Via PostNL zou dit veel voordeliger zijn geweest.

Pluspunten

Snelle service, meedenken bij fouten maken tijdens het bestellen. Aangeven na bestellen dat sommige producten overbodig zijn.

Iets minder grote verpakking voor kleine planten! Doos was 3-4x zo hoog als de plant.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Service is echt gigantisch goed! Je word meteen geholpen. Je krijgt gelijk informatie en hulp. Ook geven ze je goede tips mee als je bijvoorbeeld de verkeerde plant bij verkeerde potgrond hebt besteld.

Geen verbeter punten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ook bij opdrachten met een lage kostprijs blijft de service zeer goed! IK BEN ZEER GOED BEHANDELD , door U medewerker Michiel.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede prijs

Bezorgkosten betaald, DHL levert alleen op werkdagen tussen 9-5, als je niet thuis bent gaat het pakket naar een DHL service punt. In mijn geval heb ik 1,5 uur in de auto gezeten om een plant op te halen waar ik bezorgkosten voor betaald heb.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Makkelijke planten te zoeken, veel keus, snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Uitstekende service, mooie planten en prima levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super goede service. De pot was kapot, maar we hebben binnen een dag een nieuwe ontvangen. Helemaal top!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie plant, goed verpakt toegekomen, met pot en ander toebehoren, alles zoals besteld. Gevraagd om vandaag te leveren en volgens deze instructies geleverd. Ik vind de aanbevelingen voor de plaatsing en verzorging van de plant op de site volledig en erg nuttig.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

netjes verpakt, plant ziet er goed uit

Dag te laat,maar geen probleem. Eventueel tijdstip van levering?

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prijs-kwaliteit verhouding is perfect. Aflevering vond plaats op de afgesproken datum. Planten en potten waren goed en onbeschadigd verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering. En een goede klantenservice.

Tijdens versturen van de planten. Raakt er helaas nog wel eens wat blad van de plant beschadigd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede snelle levering. Goed ingepakt. Goede prijs.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer correct geholpen door het verkopend personeel. tevens afspraken nagekomen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

NIETS OP AAN TE MERKEN, ALLES PERFECT

• Kwaliteit

Pluspunten

Vriendelijk

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

1 jucca in pot besteld. Deze kwam sneller dan verwacht binnen en zag er prima uit! Omdat hij toch mooier bleek te zijn dan wij hadden verwacht wilden wij er nog 1 bijbestellen. Helaas waren de potten op. Wij kregen een soortgelijke pot die normaal iets duurder is voor de zelfde prijs welke binnen 24 uur geleverd werd! Ga zo door!

Bezorgs gaa niet goed om met de spullen.. Aan te raden om hier wat over te zeggen!

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.