Pluspunten

Snel en duidelijke website

Plant was wat klein en ik had er graag een pot bij gewild. Wellicht voor betaling keuze potten aanbieden adhv de diameter aangeschafte plant. Nu moet ik weer verzendkosten betalen :(

• Kwaliteit

Pluspunten

Fantastische plant! (palm caryota mitis) Goede kwaliteit en grootte. Mooi op tijd geleverd.

De foto van deze plant op de website zou mooier kunnen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

*Gestelde vraag per mail werd deskundig, prettig en snel beantwoord *Levering plant in grote doos en in plastic op aangegeven dag *Plant is van prima kwaliteit en ziet er ongehavend uit: de reis is dus goed doorstaan *Veel info op de site, ook over de verzorging *Als deze plant zich goed ontwikkeld zal ik zeker opnieuw bestellen.

*Kan nu niet beoordelen, of de plant ook blijvend gezond is. Het is een hydroplant en werd zonder water geleverd: wortels waren erg droog. *Er zijn al heel veel soorten planten te bestellen: wat ik nog mis zijn succulenten / vetplanten. Misschien een idee?

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer goed verpakt

Pluspunten

Zeer klantgericht

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle afhandeling maar vooral de planten werden goed verpakt, zijn in perfecte staat en heel mooi. Een plant on line kopen is niet evident maar ik heb er geen spijt van.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Gorgeous plant! Exactly what I ordered and was expecting Great costumer service Very responsive to emails and very willing to assist in providing additional information regarding my order I will definitely order another plant in the future and have already recommended 123kamerplanten to colleagues.

None

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wat een leuke manier om iemand een mooie grote plant cadeau te doen. Zelf hoef je niet te slepen en schade met transport wat ik normaal heb al ik hem zelf in een tuincentrum koop had ik ook niet. Prima site, leuke planten en keurige levering.

Maak meer reclame over de positieve punten op de site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

volgens DHL was plant vanaf 8.05 uur onderweg voor levering op vrijdag.. werd echter pas om 15.36 uur afgeleverd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede communicatie via mail, prima service!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie planten ontvangen, alsof ze zo van de foto zijn geleverd. Precies wat we in onze gedachten hadden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke site, vriendelijk te woord gestaan toen ik telefonisch contact opnam en plant zat super goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Alleen maar positief. Top.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering Mooie plant!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke instructies. Goede hulp bij vraag wat te doen met afgebroken tak. Prima.

Voor jullie geen, wel kan de bezorgdienst iets zorgvuldiger omgaan met de bestelling, persoonlijk vond ik de aflevering wild en onpersoonlijk gaan. Er was waarschijnlijk ook door de levering een tak afgebroken beetje jammer.

• Kwaliteit

Pluspunten

Geweldige volle en mooie palm! Ben er heel erg blij mee! Goede kwaliteit. Plantenbak was met touw in doos vast gezet. Op aangeven datum is de palm bezorgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering alert bij bestellen, iets besteld dat niet bij deze plant hoorde

plant werd op z'n kop afgeleverd. korrels dus all over the place, plant gelukkig niet gebroken. De plant was kleiner dan verwacht/besteld

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

goede informatie snelle service aardig

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer tevreden over prima service. Levering werd via mail aangekondigd. Kwaliteit plant doet zeker niet onder voor wat tuincentra voor hetzelfde geld bieden.

Geen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Keurig verpakt en geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle , verzorgde levering

Uitstraling geleverde plant valt tegen; komt niet overeen met afbeelding op ie

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Besteld de Artevasi Santorini in hoogglans wit. Zeer mooie potten en goed verpakt afgeleverd. Kan er eigenlijk niks op aanmerken. Staan nu te schitteren in mijn woonkamer.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- mooie plant - goede informatie omtrent de levering en voorzorg - heldere en informatieve web-site ook t.a.v. eigenschappen en verzorging van de planten - zeer uitgebreid assortiment

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.