2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Klantenservice was snel en vriendelijk

Plant eerste keer ondersteboven aangekomen en kapot. Manier van verpakken moet echt verbeterd worden. Na klacht hierover tweede zending gekregen; was iets beter. Potgrond kurkdroog; plant valt er zo uit.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie planten, degelijke verpakking geleverd, en ruim op tijd.

Het tijdsframe waarin geleverd wordt mag wel wat precieser: tussen 09u00 en 17u00 is niet heel praktisch.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- Vlotte website, bestelling en betaling - Prijs van planten - Snelle levering (naar België) - Plant net zoals op de foto (gezond, groen, vele bladeren)

- Lichte beschadiging aan een van de bladeren van de plant door de verpakking. (Jammer want de plant die ik besteld had, heeft grote sierbladeren)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Plant is in geweldige staat. Samen met de adviezen op de site wordt het onderhoud ook een makkie, dank!

De bezorger van DHL was echt extreem lomp. Zette de doos met kracht op de grond terwijl hij hem ondersteboven vast had. Dit is niet jullie fout, er stond met koeienletters op "this side up" maar had wel als gevolg dat alle aarde uit de pot was gevallen en er een enorme zooi in mijn woonkamer ontstond. Hijzelf zag het probleem hier niet echt van in... Jullie service was top, die van DHL was snel maar beroerde bezorger.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Op de site stond dat de bestelling 3 werkdagen kon duren, ik had 2 dagen later al de kamerplant binnen! Prachtige kwaliteit. Top service. Heerlijke site als je zelf geen vervoer hebt om planten te halen en geweldige site als je op zoek bent naar een kamerplant die er ook zo uitziet zoals op het plaatje.

Ik zie geen verbeterpuntwn.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De plant is bezorgd maar door de bezorger uit zijn handen / de doos laten vallen. Zonder goede controle of excuses is het product (de plant) gewoon bezorgd maar ook beschadigd. Overkomelijk uiteraard, maar op meerdere plekken lelijke beschadigingen. Jammer. Groeten, Ruurd Kooistra [email protected]

zorgvuldiger omgaan met producten of stevige dozen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De levering van de bestelde producten geschiedde precies op de afgesproken dag.

Niet van toepassing

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

veel keus en goede afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Denkt mee met de klant en zorgt voor optimale kwaliteit.

Waarom geen levering bij buren?

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

goed verpakt en snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle services ,contact goed ,goede oplossing wanneer product niet aanwezig is ...gewoon doorgaan prima shop

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Eerste keer besteld via deze methode was toch spannend. Plant van deze afmetingen zijn nauwelijks verkrijgbaar bij de gangbare winkels. Transsport is tot aan de voordeur is natuurlijk super.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Keurig en spoedig afgeleverd en neergezet, top!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zoals op de website aangegeven staat is de plant binnen drie werkdagen geleverd, keurig ingepakt en in zeer goede staat! Heel blij met de Philodendron Xanadu!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, prima kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

van bestellen tot afleveren super verzorgd !

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Cactussen. Leuke prijs, en verpakt met een kartonnen plaat eromheen (kon niks beschadigen, erg handig!) En de Yucca van 2meter ook super! alle benodigdheden om hem in de pot te doen zaten erbij. De vertakking was precies zoals telefonisch besproken. Super tevreden

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.