Pluspunten

Direct beantwoorden van de mail en goede service. Was probleem met levering van DHL maar werd direct door jullie opgepakt. Zeer positief! Hoop dat de plant het goed gaat doen in de woonkamer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooi assortiment maar ik zou graag grote verpakkingen hydrovoedsel kunnen kopen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede informatie uitwisseling Goede instructies Levering volgens afspraak

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer uitgebreid assortiment, goede informatie op website, zeer snelle levering, goede betaalmogelijkheden.

Een van de planten, een sanseveria, bastte zowat uit de binnenpot. Ook was er onderaan de wortels wat sprake van wortelrot. Ik heb de pot direct verwijderd en door een ruimer exemplaar vervangen. Goede controle hierop voor verzending is echter raadzaam.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

In heb een hele mooie plant mogen ontvangen die absoluut aan mijn verwachtingen voldeed. Heel snel geleverd ook. Het is reeds de tweede keer dat ik iets bestel en ik kom zeker nog terug.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering conform belofte

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik had een foutje in de bestelling gemaakt. Deze werd tijdig opgemerkt. Daarna werd, na de correctie, een foutje in de rekening gemaakt, die is direct weer rechtgezet en de volgende dag terug gestort. In goed overleg is de bestelling alsnog geleverd op een tijd die mij goed uitkwam. Plant was goed verpakt.

Op de site kan iets duidelijker worden aangegeven dat je zelf een maat moet kiezen, ipv een vooraf standaard ingevulde maat.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leverdag kunnen uitkiezen, kwaliteit

N.v.t

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De snelle reactie op verzoek om informatie, het meedenken en de deskundigheid (en de liefde voor de planten).

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooi verzorgde plant ontvangen Goede bezorging, verpakking Kreeg wat ik uitgezocht heb

Duurde best lang voor ik de plant in huis had

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prachtige plant. Goede prijs. Snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie planten. Netjes op tijd afgeleverd na een tegenbericht om de kwaliteit van de planten te beschermen.

Doe nou niet twee van zulke grote planten in één doos.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Perfecte plant die ik bij 123 heb besteld, ziet er nog beter uit, als dat wat de beschrijving aan geeft.

Danke

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heel snel geleverd. In goede staat ontvangen, alleen had ik niet alles gelezen op de site en daarom niet voldoende besteld. Mijn fout.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede website met duidelijkheid over welke plant het beste in welke lichtcondities past. Gemakkelijker de juiste plant te kiezen dan in een tuincentrum.

In eerste instantie was het niet helemaal duidelijk hoe het zat met de bezorgdsten. Het leek erop dat het pas gratis was vanaf € 750,- maar misschien heb ik toen niet goed gekeken.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prachtige anthuriums geleverd. De bestelde spathiphyllums waren niet meer leverbaar, maar dit werd goed opgelost door tegen gelijke kosten anthuriums te leveren.

Pluspunten

Ik heb meters besteld voor hydrocultuur. Bij de meters staan maten aangegeven. Voor mij was niet duidelijk of dit de totale lengte van de meter was, of de hoogte van de pot-maat waarvoor deze bedoeld zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website, duidelijke bestelprocedure, snelle levering

Zeer slecht "verpakt". De bestelde/verzonden planten leken hóppa, zó in een veel te grote kartonnen giga omverpakking gekwakt. Zowel planten als alle potaarde lagen uit de pot, los in de open omverpakking, de transporter vd bode en (bij sjouwen open box) ook mijn huis. Zelfs de bode had zoiets nog nooit meegemaakt! Zo kan én mag je een webbestelling nóóit ter verzending aanbieden!!! Ik ben "not amused".

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.