Pluspunten

Goed meegedacht tijdens bestelling, wat past in ons kantoor. Van te voren nog foto's gemaakt, zodat we konden zien of de vorm van de plant overeen kwam met wat we in gedachten hadden Prima levering

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

directe contact bij bestelling en mocht het niet leverbaar zijn zeer goed alternatief

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel geleverd .snelle en goede communicatie .mooi product ontvangen zeer mooie plant van 1.80 cm.mogelijkheid achteraf betalen .gratis levering boven de 49 euro.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Hallo, Ik ben een tevreden klant en beveel deze site aan iedereen die een kamerplant wil kopen zeker aan. Ook een 10/10 voor de dienst na verkoop wat zeker niet onbelangrijk is. Proficiat !!!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie plant en heel goed verpakt bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik werd proactief geïnformeerd over het feit dat de gekozen plant momenteel noet de gewenste kwaliteit had, waardoor ze deze plant liever niet leverden op dit moment. Heel mooi advies! Daarnaast kreeg ik twee foto's toegestuurd van de planten waar ik uit mocht kiezen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

zeer aan te bevelen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dracaena Janet Craig was dik in orde. Podocarpus Macrophyllus was niet van dezelfde kwaliteit, daar de plant redelijk krom was en de snoei niet zo goed uitkomt.(top is uit de plant en dat is duidelijk te zien)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Plant was beschadigd geleverd fout bij DHL. Contact gelegd met 123 en volgende dag nieuwe plant ontvangen

• Snelheid/Levertijd

Wat meer uitleg (voor leken) over de produkten en het gebruik.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

klantvriendelijkheid, behulpzaamheid, snelheid van reageren, advies en meedenken.

de planten die we aanvankelijk op het oog hadden bleken niet leverbaar te zijn ondanks dat ze wel op de website stonden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snel geleverd plant ziet er prima uit

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ook het telefonisch contact (omdat een plant niet geleverd kon worden) was prima

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed geholpen aan de telefoon Snellere levering dan verwacht

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Supersnelle levertijd; ik had mijn palm van 2.40 cm al de volgende dag binnen. 123kamerplanten wilde zo'n grote liever niet met de koerier meegeven; en kwamen hem een dag na de bestelling zelf afleveren.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Hele goede (persoonlijke) service. Voor problemen werden goede oplossingen gezocht. Werd snel bezorgd!

Buren zullen niet altijd blij zijn om een "pakketje" aan te nemen als het zo'n enorme plant is.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.