Snel en goed geleverd

Snel geleverd. Goed verpakt in doos. Plant kwam in uitstekende staat aan. Mooie plant en groeit snel trouwens. Zeer tevreden over de bestelling en levering.

Hele mooie planten

Voor ons kantoor verschillende planten besteld inclusief een paar grote potten. Potten zijn van erg mooie kwaliteit en de planten zien er mooi en gezond uit. Mochten er nog planten bij moeten komen dan zal ik zeker hier nog een bestelling plaatsten.

prima aflevering ,goede kwaliteit ,wel wat prijzig.

Prachtige plant en keurig bezorgd

Ik wilde een wat aparte plant die ik in de gewone plantenwinkels niet kon vinden omdat ze het nergens op voorraad hadden. Is prima gelukt en staat te stralen hier in de kamer.

Uitstekende service en producten

Ik had een mooie Musa plant besteld samen met wat andere producten (pot,watermeters, vulling etc). De plant was professioneel ingepakt en netjes geleverd net als alle andere producten. Helaas was 1 product beschadigd bij het inpakken. Direct na levering contact opgenomen met de klanten service en een foto opgestuurd als bewijs. Daarna zeer vriendelijk en adequaat tot een oplossing gekomen waardoor ik de volgende werkdag alles compleet had. Top bedrijf! Wellicht zijn sommige producten enigszins prijzig maar dat is relatief.

Zeer teleurstellend

Ik heb verschillende keren foto's gemaild van de ondertussen wegkwijnende dure plant, maar ik krijg mijn geld niet terug. Hij zou te donker staan, was de reactie, terwijl een medewerker van 123planten die langskwam, meteen zei dat ie juist te veel licht krijgt op die plek. Kennelijk moet een bij 123planten aangeschafte plant binnen een maand doodgaan, wil je je geld terug krijgen. Als je het even iets langer aankijkt krijg je eerst verkeerd advies, en later het 'aanbod' een nieuwe plant aan te schaffen, waar ze je dan doodleuk 90% van in rekening brengen.

Vriendelijk, duidelijk, mooie planten, onbeschadigd Echt een bedrijf om aan te raden

Goede producten, fijne service

Mooie planten, netjes thuisgebracht door aardige en deskundige medewerkers. Verpotservice ook top.

prima spul

prima spul

Prijs-kwaliteit is heel goed. Een aanrader en ik had nog meer sterren willen en kunnen geven als onze plantjes niet zo gekwetst waren aangekomen, vermoedelijk door het transport. Hierdoor zullen er helaas een aantal het niet overleven en dat is toch wel jammer.

Had vulcastrat en toebehoren besteld. Kwam op de afgesproken dag aan. En een uurtje van tevoren was er een mail met de precieze tijd. Op de site duidelijke filmpjes hoe het te gebruiken.

Snelle goede levering

Keurige bestelling planten waren m.i. aan de kleine kant maar in top conditie

Fantastisch!

Philondendron monstera met mosstok gekocht. Echt fantastisch mooie plant. Goed verpakt, geen enkel blad kapot. Heel erg blij mee. Al een keer eerder een plant besteld, 123 planten levert altijd goede kwaliteit!

Mooie planten

Zeer mooie planten aan een goede prijs Snel verzonden en prima ingepakt Toppy !!!

Meerdere keren besteld naar volle tevredenheid

Ik heb nu een aantal keer een bestelling bij 123planten geplaatst, en alle keren is dat netjes op tijd verzonden en ben ik erg tevreden met hun spul. Mijn laatste bestelling is tijdens transport beschadigd geraakt waardoor een pot kapot was. Na wat kort mail contact kon ik mijn geld voor de beschadigde pot terug krijgen, of een nieuwe ontvangen. Het was na een mail van mij zelfs mogelijk om een andere pot opgestuurd te krijgen. Kortom: erg nette en meedenkende klantenservice!

Verrassend goed

Ik had sterke twijfels over planten versturen met een pakketdienst. Maar het was super. Plantjes doen het top! Het zijn kwetsbare string of turtles. Echt blij mee.

Netjes verpakt en snel geleverd

Plant was goed verpakt, alleen was de binnen pot kapot waardoor overal natte aarde was verspreid

alleen was de binnenpot kapot waardoor overal natte aarde was verspreid. Verder een prachtige plant

De medewerkers van dit bedrijf zijn ontzettend behulpzaam.

Voordat ik mijn bestelling plaatste heb ik gebeld omdat ik wat vragen had. Ik werd ontzettend goed geholpen door een aardige en behulpzame medewerker. Heel fijn!

Uitstekende dienstverlening

Mijn plant werd zeer goed ingepakt geleverd. Ik ben uiterst tevreden ook over de kwaliteit van de plant !

geweldig

Al meermaals bij dit bedrijf planten en toebehoren besteld en altijd top kwaliteit en dito service. Prachtige planten en duidelijke beschrijving op de site. Nette levering volgens planning en op de dag een tijdsindicatie.

Prima service!

Goede planten, tweede bestelling een beetje pech maar echt heel netjes opgelost!! Persoonlijk en correct

Mooie plant, netjes geleverd. Fijne uitleg verzorging, blij mee.

prachtige aanwinst

Bestelling kwam precies zoals beloofd, keurig afgeleverd, zonder extra overbodig verpakkingsmateriaal, maar toch goed verpakt.

Nette levering, goede planten, correcte prijs

Zakelijke bestelling gedaan voor een aantal hydrocultuurplanten. Netjes geleverd met updates over de bezorgtijden. Duidelijke site met info over aanplanten en verzorgen. Erg tevreden mee.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.